Izdots romāns "Naudas koks" par ģimenes budžeta plānošanu

Izdots romāns "Naudas koks" par ģimenes budžeta plānošanu

12. Oct 2010, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dodot ieguldījumu iedzīvotāju izglītošanā par savu finanšu pārvaldību šodien un nākotnē, SEB banka atbalstījusi izklaidējoši izglītojoša romāna "Naudas koks" izdošanu.


 

Romāna autore ir SEB bankas Lietuvā mājsaimniecību finanšu eksperte Julita Varanauskiene. Lai palīdzētu atrast savai mājsaimniecībai piemērotāko budžeta pārvaldīšanas modeli, romāns "Naudas koks" tiks dāvināts visām klientēm, kas veiks noguldījumu SEB bankā.

 

"Naudas koks" autore, SEB bankas Lietuvā mājsaimniecību finanšu eksperte Julita Varanauskiene: "Ilggadējā darba pieredze bankā kā mājsaimniecību finanšu ekpertei ir devusi man iespēju labāk iepazīt tik dažādo cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā. Konsultējot iedzīvotājus man ir bijusi iespēja redzēt gan veiksmīgus, gan neveiksmīgus, uz kļūdainiem stereotipiem balstītus piemērus budžeta pārvaldīšanā, kas ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Tieši vēlme lauzt šos sabiedrībā iesīkstējušos uzskatus pamudināja mani uzrakstīt grāmatu, kas sniegtu praktiskus padomus un palīdzētu iedzīvotājiem iegūt finansiālu stabilitāti."

 

J. Varanauskienes romānu "Naudas koks" SEB banka dāvinās klientēm, kas ieguldīs kādā no bankas piedāvātajiem depozītiem vai ieguldījumu fondiem, Latu rezerves fondā vai veidos uzkrājumu SEB dzīvības apdrošināšanas polisē vai SEB pensiju fondā.

 

Par romānu "Naudas koks"

 

Šis ir stāsts par jaunu precētu sievieti, kas sapņo par bagātību. Meklējot veidus, kā savu sapni īstenot, viņa iepazīst dažādus veidus kā panākt finansiālu labklājību un uzplaukumu, sākot ar pragmatisku un beidzot ar mistisku pieeju. Grāmata lauž vairākus stereotipus un iznīcina finansiālus aizspriedumus ģimenes budžeta plānošanā un veicināšanā. Vai galvenajai varonei izdosies iestādīt savu naudas koku tā, lai tas nes savus augļus arī tālā nākotnē? To lasītāji uzzinās grāmatā "Naudas koks"

12. Oct 2010, 09:29

Pavasarī piedalījos SEB bankas budžeta plānošanā- interesanti, bet bankas vērtējums nebija objektīvs. Nu piemēram, benzīnā mēnesī aiziet 100Ls. Ieteikums- mazāk braukt ar mašīnu un izvēlēties sabiedrisko transportu. Vai patiešām? Dzīvojam Ziepniekkalnā, vīram darbs ir Mežciemā. Pie ofisa sabiedriskais trancports nepietur un ja pieturētu, tad jābrauc ar 2. Kā arī reizēm maiņa beidzas , kad sabiedriskais transports tik pat kā nekursē. Jābrauc ar taksi? Brīvdienas ir tik reti, ka tajās diži nekur nebraucam. Biju cerējusi uz saturīgākiem padomiem. Bet jebkurā gadījuma - bija interesanti.