Iesūti stāstu, kāda mājsaimniece Tu esi un laimē PANNU!

Iesūti stāstu, kāda mājsaimniece Tu esi un laimē PANNU!

11. Feb 2012, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi ieskatījusies portālā www.sieviesuklubs.lv? Pašreiz tur norisinās konkurss kopā ar t/c Spice Home, kurā tiek veidots mūsdienu mājsaimnieces portrets!Kādas tad mēs sievietes esam 21. gadsimtā? Kas jāpieprot mūsdienu dāmai, lai mēs ikviena būtu ideālās sievietes saviem mīļotajiem, bērniem, darba devējiem, vecākiem un galu beigās - patiktu arī pašas sev? Piedalies stāstu konkursā, izsaki savu viedokli un iespējams tieši tev dāvināsim praktisku dāvanu no Rito trauku un virtuves piederumu veikala. 

Ikviena Sieviešu Kluba lasītāja veido mūsdienu sievietes tēlu. Kādas tad mēs sievietes esam? Kā jūtamies jaunajā 21. gadsimtā? Kā salāgojam darbus un hobijus ar mājas saimniecības vadīšanu? Vai tas ir vieglāk nekā pirms desmit gadiem? Un varbūt nemaz vienmēr nav tik svarīgi, lai māja vienmēr būtu uzraudzīta, jo šo funkciju pilda mūsdienu tehnoloģijas?

Uzraksti savu stāstu! Atklāj, kāda esi tu - 21. gadsimta mājsaimniece?

Lai atvieglotu blogu rakstīšanu, Sieviešu Klubs sagatavojis jautājumus. Uzraksti uz tiem atbildes. Būs interesanti! Ticam, arī tev pašai būs atklājumi, jo ikdienas skrēnienā jau diez ko daudz laika neatliek, lai izvērtētu dzīvi toreiz un tagad. 

Uzvarētāju noteiksim 25. februārī - Mājsaimnieču olimpiādē, kas top sadarbībā ar t/c Spice Home un Sieviešu Klubu. Olimpiādē pārbaudīsim mūsdienu mājsaimnieču izveicību dažādos mājas darbos, pasniegsim stila balvu seksīgākajai un elegantākajai mājsaimniecei, kā arī izlozēsim, kurai no dalībniecēm tiek supermodernā Electrolux EWF127540W A+++ veļasmašīna. Vairāk par Mājsaimnieču olimpiādi lasi šeit>>

 

Stāstu konkursa uzvarētājai dāvināsim praktisku dāvanu no trauku un virtuves piederumu veikala Rito - pannu ar Ballarini Keravis WhiteStone pārklājumu. 

 

Keravis WhiteStone ir pirmais un vienīgais nepiedegošais pārklājums, kura ražošanā tiek izmantoti papildu keramisko minerāldaļiņu daudzumi, kas nodrošina klājumam nepiedegošas īpašības un aizsardzību pret skrāpējumiem 100% apjomā.

Lieliski piemērots ilgstošai lietošanai un intensīvai mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā. 

Un tagad - jautājumi, uz kuriem gaidām atbildes tavā stāstā. Ja vēlies, savu stāstu vari arī būvēt, izmantojot šos jautājumus, raksti jautājums - atbilde stilā. Un noteikti pievieno fotogrāfiju - tādu bildi, kas vislabāk raksturo mūsdienu mājsaimnieces portretu!

1. Kādas trīs rakstura īpašības piemīt 21. gadsimta mājsaimniecei? Īsi pamato kādēļ.

2. Bez kādām iemaņām nav iedomājama mūsdienu mājsaimnieces dzīve? Kādēļ?

3. Kuros brīžos mūsdienu mājsaimniece lūdz palīdzību savam vīrietim, kaimiņam vai jebkuram bikšainajam? :) Kādēļ?

4. Bez kādām elektroierīcēm un mūsdienu tehnoloģijām nav iedomājama mūsdienu mājsaimnieces dzīve?

5. Kuras no tehnoloģijām viņai pietrūkst pilnai laimei?

6. Kad mūsdienu mājsaimniece vēlas iepriecināt savu mīļoto, kāda ir viņas romantiskā vakariņu recepte? Kā viņa uzbur īpašo gaisotni? Ko velk mugurā? 

7. Ko mūsdienu mājsaimniece gatavo brokastīs savai ģimenei vai mīļotajam vīrietim?

8. No kādiem ikdienas darbiem vislabprātāk palūgtu atvaļinājumu? Kāda ir viņas ideālā atpūta?

9. Kādai būtu jāizskatās stilīgai mūsdienu mājsaimniecei, lai viņa pati ar sevi būtu apmierināta? 

10. 21. gadsimta mājsaimniece no 20. gadsimta saimnieces atšķiras ar..... Kādēļ? 

11. Cik stundas dienā mūsdienu saimniece pavada virtuvē? Darbā? Spa salonā? Guļamistabā? Veikalos? Un sazvanoties ar draudzenēm?...

12. Pēc kā visvairāk savā dzīvē ilgojas mūsdienu mājsaimniece?

13. Vai tu kā brīnišķīgākā no mūsdienu mājsaimniecēm plāno piedalīties Mājsaimnieču Olimpiādē 25. februārī plkst. 12.00, kas notiks t/c Spice Home?

 

Atbildi uz jautājumiem un noteikti pievieno arī fotogrāfiju, kādu tu redzi mūsdienu mājsaimnieci. 

Lai iesūtītu savu stāstu, spied šeit>>

Un pilnīgi noteikti - piesakies uz Mājsaimnieču olimpiādi arī tu. Tas tik būs jautrs pasākums! Piedalīsimies atrakcijās! Pārbaudīsim savu izveicību pankūku cepšanā, gludināšanā... Noteiksim stilīgākās mājsaimnieces titulu. Un nominēsim arī šī konkursa uzvarētāju. Piedalies!

Lai pieteiktu savu dalību Mājsaimnieču Olimpiādē, spied šeit>>

 

Sieviešu Kluba stāstu konkurss notiek sadarbībā ar Rito un Ballarini.