Horoskopu prognoze 5.oktobrim: pievērsies netradicionālām nodarbēm!

Horoskopu prognoze 5.oktobrim: pievērsies netradicionālām nodarbēm!

25. Jul 2012, 23:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kuriem šī diena būs īpaši veiksmīga un kādām nodarbēm tā labvēlīga, lasi sertificētā astrologa Jāņa Bēniķa sagatavotajā horoskopu prognozē! 

Horoskopus sastādīja Jānis Bēniķis

 

Kontaktinformācija:

Mob. +371 26658274
E-pasts: j.benikis@gmail.com

http://astrologs.wordpress.com

Skype: j.benikis

 

Mēness Ūdensvīra zīmē, 8.Mēness diena no 16:38.


Dienas pirmo pusi Mēness pavadīs Mežāža zīmē.


No pl.18:17 Mēness ienāk Ūdensvīra zīmē, pār kuru valda radošais Urāns. Šajā dienā vēlams pievērsties visam netradicionālajam, sākot no savādāka ēdiena baudīšanas nekā ierasts, beidzot ar visdīvaināko ideju radīšanu un ieviešanu praktiskajā dzīvē.

 

Īpaši veiksmīgs šis laiks būs personām, kuras saistītas ar mākslu, netradicionālām nodarbēm, savdabīgiem biznesa novirzieniem. Tā kā Urāns ir cieši saistīts arī ar modernajām tehnoloģijām, tad šobrīd ir īstais brīdis darboties interneta vidē, publicējot dažādus web projektus, kā arī izmantojot televīzijas sniegtās iespējas reklamēt savus produktus un pakalpojumus.

 

8.Mēness diena. Šī Mēness diena bieži tiek saistīta ar organismā un sabiedrībā notiekošo procesu iešanu dziļumā. Viss, ko esat uzsākuši
pirmajās Mēness dienās, šodien kļūst taustāms, iegūst konkrētas aprises un ļauj ieskatīties procesu dziļākajos slāņos. To var salīdzināt ar Saules uzlūkošanu caur laba vīna struktūru.

 

Centieties atteikties no sevis akcentēšanas, tā vietā kļūstiet par vērotāju, kurš kritiski un pragmatiski izvērtē pats sevi. Īpašu pievilkšanas spēku var izraisīt viss, kas saistīts ar uguns elementu, tāpēc rodiet laiku mierīgām sarunām sveču gaismā.