Horoskopu prognoze 18.augustam

Horoskopu prognoze 18.augustam

21. Aug 2011, 16:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasi 18.augusta horoskopu, kas sagatavots īpaši māmiņām.

1

Horoskopus sastādīja Jānis Bēniķis

Kontaktinformācija:

Mob. +371 26658274
E-pasts: j.benikis@gmail.com

http://astrologs.wordpress.com

Skype: j.benikis

 

 

 

Mēness Auna zīmē


20.Mēness diena no 21:20

Mēness visas dienas garumā atrodas Auna zīmē sniedzot mums iespēju būt enerģiskiem un kustīgiem. Auna zīme ir pietiekoši patstāvīga, tāpēc nebaidieties uzņemties iniciatīvu, enerģiski virzīt iesāktos projektus. Izpaudiet droši savas emocijas neaizvainojot līdzcilvēkus.

Galvenais, lai šajā dienā Jums ir mērķis uz kuru virzīties, ja tāda nav, tad radiet to!


20.Mēness diena sniedz mums iespēju uz dzīvi palūkoties no cita skatu punkta, kļūstot par savas personības dažādu šķautņu pirmatklājējiem.


Šodien var atbrīvoties no tādām īpašībām, kā lepnums, aizspriedumi, augstprātība. Galvenais būt atvērtiem visam jaunajam, negaidītajam.


Iespēju robežās pavadiet laiku kopā ar domubiedriem, ideju līdzautoriem. Šī var būt viena no īstajām dienām nopietnu lēmumu
pieņemšanai.


Rīta pusē iespējami strīdi ar vecākiem cilvēkiem.

Mēness Dvīņu zīmē
16.Mēness diena no pl.14:52
Čika laiks- nav
Uzsākot darbīgo nedēļu Mēness turpinās atrasties Dvīņu zīmē, tāpēc arī šodien bērni izrādīs izteiktu vēlmi komunicēt, aprunāties par visdažādākajiem sīkumiem. Šī ir arī veiksmīga dienai, lai Jūs kopīgi turpinātu apgūt svešvalodas, mācītos izmantot datoru, telefonu.
Iespējams, ka šodien puikas izrādīs īpašu interesi saistībā ar transporta līdzekļiem, tāpēc tētiem jābūt gataviem garākām diskusijām!
16.Mēness dienas ietvaros ir vēlams nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, tāpēc droši ļaujiet bērniem kustēties, skraidīt apkārt, kā arī paši varat iesaistīties kā līdzdalībnieki. Vakarā vēlama vannošanās ar labām domām un vārdiem.
No pl.09:00-11:30- veiksmīgs laiks komunikācijai ar vecvecākiem.