Horoskopu prognoze 13.jūlijam

Horoskopu prognoze 13.jūlijam

29. Jun 2011, 14:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasi 13.jūlija horoskopu, kas sagatavots īpaši māmiņām.

1

Horoskopus sastādīja Jānis Bēniķis

Kontaktinformācija:

Mob. +371 26658274
E-pasts: j.benikis@gmail.com

http://astrologs.wordpress.com

Skype: j.benikis

 

 

Mēness Strēlnieka un Mežāža zīmē

13.MD no 20:46

Dienas pirmo daļu Mēness turpina atrasties Strēlnieka zīmē.

Nopl.17:13 Mēness ienāk Mežāža zīmē, pār kuru valda pragmatiskais Saturns. Šajā brīdī sākas laiks lieliem projektiem, globālām izmaiņām, pragmatisku nākotnes plānu gatavošanai.

Esot Mēnesim šajā zīmē vēlams izvērtēt ko Jūs esat sasnieguši un kurp vēlaties virzīties. Veicot jebkādu pasākumu plānošanu pievērspapildus uzmanību detaķlām, jo Mežāža zīmes pārvaldnieks Saturns aicna uz iedziļināšanos sīkumos.

Tā kā Mežāža zīme ir cieši saistīta ar varu, tās izpausmēm, šajās dienās cilvēki var pārskatīt savu varas nastu, veikt korekcijas dažādās administratīvās struktūrās, kā arī pievērst uzmanību savu pienākumu apjomam.13.Mēness diena ir cieši saistīta ar dažādiem grupveidu kontaktiem, tāpēc droši var apmeklēt dažādas sanāksmes, kā arī paši ap sevi pulcēt līdzīgi domājošos. Otrs šīs dienas lielais pluss ir labvēlīgā ietekme uz mācību procesu, tāpēc droši ķerieties klāt pie grāmatām, lasiet tās un izprotiet.

Un pats galvenais - mācieties arī no praktiskās dzīves, citu cilvēku pieredzes. Īpaši labvēlīgi uz organismu iedarbosies pašu gatavots, viegls ēdiens.Šajā Mēness dienā ieteicams izvairīties no došanās tālos ceļojumos, kā arī neuzsākt izteikti svarīgus, ilgtermiņa projektus.


No pl.17:00-18:00- laiks meditācijai.