02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Pēc māmiņas Ērikas ieteikumiem gatavojam halvu- ātri, vienakārši, gardi, turklāt garšo kā īsta halva.
Vajadzēs:
- Rieksti 1kg
- Medus ½ l
- Laima miza
Pagatavošana:
{pic:1}
Uz pannas apgrauzdējam riekstus. Notīram miziņu.
{smallpic:2}
Katliņā uzkarsējam medu līdz tas sāk burbuļot. Ieberam notīrītos riekstus medū, vēl nedaudz pakarsējam, lai rieksti saiet ar medu.
{smallpic:3}
Atdzesējam. Pierīvējam nedaudz laima miziņu un visu sablenderējam.
{pic:4}
Var blenderēt pavisam smalki, var atstāt ar riekstu gabaliņiem- kā nu kuram labāk patīk.
{pic:5}
Un sukājam iekšā.
nezinaju ka var majas uztaisīt halvu...tiešām garša sanāk kā halvai???
Njammi...super recepte- nebiju vel redzējusi šo, noteikti mēģināsim - man ģimenē visi lielie saldummīļi........
un Viesi - mana ome tā runā - sukājam iekšā saldumus, tas vēl ir no vecajiem laikiem tāds teiciens......Un šeit katra māmiņa raksta tā, kā jūtas, nevis kā ir pareizi!!!!!
ĒRIK - TĀ TURPINĀT, man ļoti patīk tavi blogi un tavs runas veids - vismaz ir kāds asumiņš!!!!!!!!!
obligāti pamēģināšu,manējiem ļoti garšo halva.paldies par recepti
Super,nekad nebūtu iedomājusies,ka halvu var uztaisīt pats!😀
Man gan patīk kā Ērika raksta.Interesanti,kad cilvēks izsakās tieši un konkrētui ar emocijām.
Paldies,Ērika,par recepti,noteikti izmēģināšu.Mums ļoti garšo halva😀