Guttas suliņas - mazs vēderprieciņš

Guttas suliņas - mazs vēderprieciņš

26. Sep 2012, 11:31 gucci123 gucci123

Labdien!

 

Pirms kāda laika mums pavērās iespēja nodegustēt jaunās Guttas suliņas, kas ir bez konservantiem. Mēs degustējām visas 3 suliņas: ķiršu - ābolu, multiaugļu un ananāsu - apelsīnu. Tā kā Gustaviņam ir tikai 6.5 mēneši, tad viņš degustēja ķiršu - ābolu suliņu un multiaugļu suliņu, kas atšķaidītas ar bēbīšu ūdeni proporcijā 1:2. Ananāsu - apelsīnu suliņu degustēja Gustaviņa pusmāsa Amanda (5 gadiņi), un viņai tā esot ļoti, ļoti garšojusi:)

 

 

Gustaviņam, šķiet labāk garšoja ķiršu - ābolu suliņa, un viņš labprāt to dzēra no mācību krūzītes (jo no salmiņa dzert mēs vēl neprotam)! Multiaugļu suliņa mums arī patika, tikai ar "ģarākiem zobiem":) Bet, nu garša jau arī nav pilnvērtīga, ja ir atšķaidīta ar ūdeni. Taču man likās svarīgi, ka blakus manam pieniņam viņš iepazīst arī citas garšas. Un suliņas bez konservantiem man likās tieši piemērotas šim nolūkam:)

 

 

Man pašai arī labāk patika ķiršu - ābolu suliņa. Kā māmiņa ļoti novērtēju sulu dabisko garšu, ērto iepakojumu (optimāls tilpums) un arī to, ka iepakojums ir spilgts un atraktīvs, kas var "piesiet" mazuļa actiņas. Tā kā mūsu tētis ir hokejists, tad Gustaviņš visticamāk arī turpmāk solidarizēsies ar Guttiņu hokejista formas tērpā!:)

 

 

Amandai patika ananāsu - apelsīnu suliņa, un tagad viņa to labprāt katreiz dzer pēc dejošanas nodarbībām. Un man ir liels prieks, ka abiem bērniem tās garšo, jo tās ir ne tikai gardas, bet arī veselīgas:)

 

 

Gucci123