Gatavojamies svētkiem: kādu kleitu un grimu izvēlēties šogad?

Gatavojamies svētkiem: kādu kleitu un grimu izvēlēties šogad?

02. Sep 2012, 16:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nāc uz Sieviešu Kluba praktisko stila meistarklasi jau … decembrī, kur ikviena no klātesošajām varēs iejusties balles karalienes lomā. Uz divām stundām izbaudi sievišķīgās pārvērtības, lai jau pašas svētku ballē būtu viskrāšņākā un pārliecinātākā!

 

 

 

 

Šis seminārs nebūs tikai teorētiska runāšana, bet gan praktiska nodarbība, kur modeļu lomā varēs iejusties ikviena no klātesošajām.

 

Sieviešu Kluba stiliste un grima māksliniece Dace Grīnberga pirms semināra būs „izķemmējusi“ foršākos un stilīgākos apģērbu veikalus, līdzi paņemot diezgan pamatīgu kaudzi ar drēbēm. Tas tādēļ, ka uz vietas semināra laikā notiks stila pārvērtības. Ieskatīsimies, kādas ir balles tērpu aktuālās modes tendences, kā arī uzzināsim, kā šīs tendences atrast Latvijas veikalos.

 

Dace Grīnberga dalīsies savos padomos arī par to, kā jau esošo svētku kleitu papildināt ar aksesuāriem. Kādas rotas izvēlēties? Kā visu savā starpā kombinēt? Lai nav jāpērk jauna kleita, bet pietiek tikai ar dažu aksesuāru nomaiņu!

 

Tāpat Sieviešu Kluba stila meistarklasē uzzināsim ātros paņēmienus, kā 5 minūšu laikā tikt pie elegantas svētku frizūras.

 

Visas kopā izmēģināsim arī grima trikus, jo ar skaistu apģērbu un ieveidotiem matiem vien ir par maz. Īstām dāmām ir jāiemācās perfekti uzkrāsoties, izceļot savā sejā skaistāko detaļu, vai ne? It sevišķi, ja uzpošamies nozīmīgākajai svētku ballītei, vai ne?

 

Ko iegūsi, ja atnāksi uz Sieviešu Kluba pirmssvētku stila meistarklasi?


  • Uzzināsi jaunākās modes tendences svētku tērpos;

 

  • Iepazīsim arī jaunākās aktualitātes grimā un vakara frizūrās;

 

  • Saņemsi teju individuālu konsultāciju pie profesionālās stilistes, jo ikviena klātesošā varēs uzdot sev interesējošo jautājumu + ietērpties skaistajās drēbītēs;

 

  • Apgūsi veiksmīgus paņēmienus, kā ātri un meistarīgi pašai uzkrāsoties. Kā no ikdienas grimu pielāgot vakara grimam?

 

  • Kā piecās minūtēs pašai ieveidot matus, lai izskaties kā tikko no frizētavas iznākusi?

 

Semināru vadīs Sieviešu Kluba stiliste un grima speciāliste Dace Grīnberga.

 


 

Daces Grīnbergas dosjē

 

Dace ir grima māksliniece ar 22 gadu pieredzi. Viņas pirmā izglītība ir frizierskolas iegūts diploms, bet ar gadiem viņa savas zināšanas papildinājusi gan make-up, gan stila jomā. Pirms četriem gadiem absolvējusi arī uzņēmējvadības specialitāti, kur iegūtās zināšanas viņai palīdz vadot Latvijas Televīzijas Stila nodaļu.

 

Jā, Daces primārā darba vieta ir Latvijas Televīzija Zaķusalas krastmalā. „Esmu veidojusi stilu neskaitāmām Latvijas un pasaules slavenībām, veidojusi reklāmas fotosesijas, taisījusi bijušajai Valsts prezidentei Vairai Vīķei – Freibergai un Guntim Ulmanim imidža bildes.  Esmu grimējusi politiķus, bomžus (kad viņi jāfilmē kādam sižetam) un liela ranga mūziķus,” savā pieredzē dalās Dace Grīnberga.

 

Māmiņu un Sieviešu Klubā Dace strādā jau no pašiem pirmssākumiem. „Ar Sandiju, Sieviešu un Māmiņu Kluba vadītāju, iepazinos, kad raidījums Māmiņu Klubs tika vēl pārraidīts Latvijas Televīzijā. Tā aizsākās mūsu sadarbība. Loģisks turpinājums Māmiņu Klubam ir Sieviešu Klubs, kurā esmu vadījusi seminārus un tagad arī individuālās konsultācijas."

 

Kā līdzīga meistarklase kopā ar stilisti Daci Grīnbergu notika šovasar? Skaties šajā fotoblogā!

 

{fotoblog:1667}

 

 

Kur notiks pirmssvētku stila meistarklase?

 

SIEVIEŠU KLUBA SEMINĀRI NOTIEK MŪSU MĀJĪGAJĀS TELPĀS VĪLANDES IELĀ 1/9 (IEEJA NO ELIZABETES IELAS), 2. STĀVĀ. LŪK, ŠAJĀ SKAISTAJĀ ĒKĀ!

 

 

Cik maksā?

 

 

Piesakies! Radošā pārvērtību meistarklase kopā ar Sieviešu Kluba stilisti Daci Grīnbergu jau 1. decembrī, no plkst. 18 līdz 20. Lai pieteiktos, spied šeit!