Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Slinkums iet uz veikalu, bet vajadzīga majonēze? Pagatavo to pati!
Sastāvdaļas:
{smallpic:1}
- Kārba ar pasterizēto pienu bez cukura
- 2 tējkarotes sinepes (var arī mazāk- pēc izjūtas)
- 500ml olīveļļas
- 4 ēdamkarotes citrona sulas
- 1/3 tējkarotes melno piparu
Pagatavošana:
Var vēl pievienot citas garšvielas, garšaugus pēc izvēles
Visas sastavdaļas, atskaitot citronu sulu, saputo viendabīgā masā. Tai pakāpeniski pievieno citronu sulu, kāmēr masa sabiezē. Jāuzmanās, ka nepielej par daudz, jo tad masa var sarecēt vienā lielā kunkulī.
{pic:2}
Pēc orģinālās receptes, ko uzgāju "Praktiskajā latvietī" var pievienot melno sāli, kas dod olu garšu, bet arī bez šīs sastāvdaļas majonēze ir daudz gardāka , kā daža laba veikalā nopērkamā.
Paldies = nemaz nezināju kā taisa majonēzi - būs tagad amats rokā!!!!
😀😀😀
😀 😀 😀 Tad es ticu , ka varētu šķist traki dīvaina recepte 😀
Ups.točna😀es kaut kā izlasīju ka tas ir ar cukuru,tapēc arī izbrīnijos😀
Nē, jo tas ir iebiezināts sterilizēts piens bez cukura.
tas tiem ir kaut kas jauns😀Būs jāmēģina šita!
No pilnpiena nesanak pasalda majonēze??
Tagad zināsi ka var arī šādi 😀 Man tieši patīk šaj receptei ka nav olu- galu galā, jēla ola paliek jēla ola. Un kādreiz to olas garšu ļoti sit cauri. Katrā gadījumā- man ļoti patika šī recepte un gala iznākums 😀
ups sajaucu no olas dzeltenumiem😀
pirmo reiz redzu,kad paštaisītā majonēzē liek klāt pilnpienu!!
ES parasti taisu no olas baltuma,eļļas un citrona sulas!Protams pielieku sāli un piparus!
O, interesanta recepte! Paldies!