Gaidām māmiņu Ilzi Lipsku uz Sieviešu dienu!

Gaidām māmiņu Ilzi Lipsku uz Sieviešu dienu!

14. Nov 2010, 11:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Konkursi Māmiņu Kluba mājas lapā ir lieliska iespēja, lai laimētu ielūgumus uz dažādiem Māmiņu Kluba kursiem. Šajā reizē stāstu konkursā par ikdienu ar mazuli ielūgumu uz piektdienas Sieviešu dienu laimējusi māmiņa Ilze Lipska! 

 

Māmiņu Ilzi var apbrīnot, jo vakar uz māmiņas tējas pasākumu no Inciema viņa ieradās viena pati un ar 2 bērniem! Tā tik ir apņēmība! Tikt galā ar 2 bērniem, kuriem ir 1,3 gadu starpība, no kuriem jaunākajai meitiņai ir 1 gadiņš!

 

Priecājamies, ka tieši Tu esi laimējusi ielūgumu uz Sieviešu dienu un varēsi atpūsties veselu pēcpusdienu! Ir taču jāļauj arī mammai sajust, ka viņa ir sieviete, vai ne?

 

Pieteikties vēl var šeit! vai zvanot pa tālruni 67350750!

5

 

Uzzini vairāk par Sievišķīgo Vājību konkursu un iesūti savu stāstiņu ŠEIT un vinnē balvas - Panthenol krēmu un ielūgumu uz Sieviešu Dienu!

17. Feb 2010, 15:48

Var būt tiešām vaig izbaudīt kā ir ,kad ir divi razbainieki majās,tad vieglāk saprats ka nav tik traki😀
Bet nu man pagaidām liekas,ka tas ir tomēr grūti kaut arī man Alise ir mierīgs bērns!

mamma27 mamma27 17. Feb 2010, 15:09

jā tas ir ko vērts. Tur ir jābūt apņēmībai. Es ar vienu rezgali cenšos pabūt visur kur varu un tad esmu nogurusi, bet ar diviem.............Lai jums jauks pasākums😀!

17. Feb 2010, 13:10

Es tieši kad vakar braucu majās no MK tusiņa,teicu Danutei,ka es jau laikam tomēr netiktu gala ar diviem bērniņiem,kuriem ir tik maza gadu starpība!!!Malacis Ilze😀