FOTO: 9 stilīgākās TV mājsaimnieces

FOTO: 9 stilīgākās TV mājsaimnieces

16. Feb 2012, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kāda ir stilīga mājsaimniece? Kas tām raksturīgs? Ieskaties 10 stilīgāko mājsaimnieču topā un piesakies Mājsaimnieču olimpiādei 25.februārī!

Kurai no šīm mājsaimniecēm gribētu līdzināties Tu?

{fotoblog:4030}

Avots: www.msnbc.msn.com

Kļūsti par Mājsaimnieces olimpiādes dalībnieci arī tu. Lai pieteiktos, spied šeit>>

Iepazīsties ar Mājsaimnieču programmu!

Līdz 24. februārim gaidām jūsu pieteikumus. Reģistrē savu dalību Mājsaimnieču Olimpiādē šeit>>Pretendē uz lielo balvu - jauno Electrolux veļasmašīnu!

25. februārī no plkst. 11 gaidām tevi t/c Spice Home. Būs gan ģērbtuve, kurā atstāt drēbes (vai pārģērbties, uzpucēties dreskodam - mūsdienu mājsaimniece un pretendēt uz divām stila balvām Mis Stila odziņa un balva 50 latu dāvanu karte no Spices, kā arī Mis Sieviešu Kluba simpātija un balva - zeķu veikala SockBox modes dizaineres Ineses Krūmiņas radītās zeķes. Vairāk par stila balvu un pasākuma dreskodu lasi šeit>>

Plkst. 12 - Mājsaimnieču Olimpiādes atklāšana. Ekspozīcijas "60.to gadu mājsaimnieces pasaule " atklāšana

No plkst. 12.10 līdz 13.10 - Mājsaimnieču Olimpiāde. Visas klātesošās sadalās pa mazākām grupiņām (lieliski, ja esi ieradusies jau kopā ar draudzenēm) un sāk pildīt mājsaimnieču uzdevumus. Kādi paredzēti? Jautri, smieklīgi, patīkami. Mūsu mērķis - visas klāteošās iepriecināt, vienlaikus pārbaudot jūsu erudīciju, atraktivitāti un mājsaimniekošanas dotības. Bet - tās nebūs sacensības, kura ātrāk, labāk, pareizāk... Visi, kas būs kaut vai tikai pamēģinājuši tiks pie iespējas laimēt lielo dāvanu - Electrolux veļas mašīnu. Piemēram, mums padomā ar visām dāmām uzspēlēt Guttas sulu boulingu, iziet Rito atjautības testu, pamētāt pankūkas, gatavot kūciņas, mazgāt veļu, slaucīt putekļus, pārbaudīt erudīciju šopingā... Nu sapratāt - būs jautri, interesanti un atraktīvi. 

Visu pasākumu vēro Mājsaimnieču Olimpiādes žūrija. Viņi noteiks stila nominācijas! 

Ap plkst. 13.20 - Finišs! Electrolux veļasmašīnas loterija. Visas, kas būs veikušas olimpiādes uzdevumus (kaut vai tikai pamēģinājušas) un iesniegušas savu lapiņu ar zīmodziņiem (katrā pieturas punktā atrakcijas vadītājs lapiņā iespiedīs zīmogu!). piedalās loterijā par galveno balvu - supermoderno Electrolux veļasmašīnu. Vairāk informāciju par veļasmašīnu meklē šeit>> 

Plkst. 13.30 - kopbilde! Kur nu bez kopīgas fotografēšanās, vai ne?

Plkst. 13.45 - Bezmaksas meistarklase praktiskais fen šui, vada Sieviešu Kluba ezotērikas speciāliste Kristīne Dunska.

Plkst. 14.15 - Bezmaksas meistarklase - noderīgi stila padomi mūsdienu mājsaimniecēm, vada Sieviešu Kluba stiliste Dace Grīnberga.