Floragyn ovuli lodītes - iesaku

Floragyn ovuli lodītes - iesaku

04. Jul 2012, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 

Sveiki. Esmu viena no sievietēm, kura tika testēt Floragyn ovuli lodītes. Pieteicos testam, jo bija, jā bija maksts sausums. Un līdz ar to diskomforts, gan ikdienā, gan intīmajos brīžos. Kā arī piena sēne, kuras izdalījumi jau bija par traku. Vēlējos padalīties ar savu pozitīvo atsauksmi par Floragyn ovuli  lodītēm ,kaut sākums nebija visai daudzsološs un likās, ka tas nav man!

Pirmais vakars - pēc lodītes ievietošanas bija ļoti nepatīkama un dedzinoša sajūta, nācās atlaisties. Pēc kādām 5 minūtēm [ likās gan ilgāk ] dedzinošā sajūta pārgāja. Tad nodomāju, ka lodītes nav priekš manis. Bet neatmetu ar roku, jo tas taču ir, kas jauns. Tāpēc nākošajā dienā pēc ik vakara WC to ievietoju atkal. Sākumā atkal bija nepatīkama sajūta, līdzīga kā pirmajā reizē, bet ne tik spēcīga. Atkal atlaidos un viss bija kārtībā. Trešajā vakarā nolēmu, ka varbūt tomēr nelikšu, ja nu atkal ir tās nepatīkamās sajūtas un šis lodītes vienkārši nav man piemērotas. Taču kaut kāda balss lika tomēr ielikt, jo , esmu jau iesākusi tomēr to kursu. Un pēc ievietošanas viss bija kārtībā. Nebija ne nepatīkamā dedzinošā sajūta, ne nepatika, kad prasītos atlaisties.  Tā nu izlietoju atlikušās lodītes ik vakaru.

Ko varu teikt? Tikai to labāko, jo maksts sausums ir mazinājies tā tad nepieciešams palietot vēl šis lodītes vai vismaz, ko līdzīgu. Piena sēnes izdalījumi ir mazinājušies, bet ne izzuduši, jo ar zālēm pašlaik to ārstēt nevaru, jo esmu gaidības.  Bet uzlabojumi ir manāmi.  Tā kā, ja jums ir, kas līdzīgs -  iesaku. Man vismaz palīdzēja. 

Paldies par šo iespēju! 

 

Floragyn vaginālās lodītes. Tās kontrolē un uztur vaginālās mikrofloras dabīgo līdzsvaru. Atjauno dabīgo pH līmeni, mīkstina un atveseļo gļotādu.

Tās ir īpašas ar to, ka tās satur laktobakēriju lizātu (tas nomāc patogēno baktēriju vairošanos), kviešu dīgstu glicerīdus, vitamīnu C, pienskābi un jūras augu ekstraktu.