Kas ir fiksā divminūšu vista? To uzzināsi, izlasot māmiņas Ērikas recepti!
Gribas kārtīgi un GARŠĪGI paēst, bet galīgi nav laika? Iemet aci!
Vajadzīgs:
- 1 vistas fileja
- Apm 2 ēd/k kartupeļu ciete
- Sojas mērce
Pagatavošana:
{pic:1}
Vistas fileju sagriežam apm 1x1cm kubiciņos.
{pic:2}
Apviļājam kartupeļu cietē, metam uz karstas pannas un apcepam: tikia tik daudz, lai gaļas gabaliņiem pazūd rozīgums un tie kļūst balti. Negaidam, līdz apbrūnināsies. Cepšanas ilgums apm 2min.
{pic:3}
Kad gaļa apcepta, beram bļodā un pārlejam ar sojas mērci.
{pic:4}
GATAVS.
Ideāli sojas mērces cienītājiem.
Ēst var kopā ar VISU. Ja vajadzīgs ātrais variants, vari iemest katlā vārīties rīsus vai griķus, kamēr vārās, uzcep vistu.
NB!!! Nekādā gadījumā necep vistu, kamēr piedevas nav gatavas- riskēsi pēc tam ēst plikus kartupeļus.
Ērika Rudaša
nē- kad tikko gatava, gabaliņi būs mīksti un ļoti sulīgi, paši kusīs mutē 😀
kad atdzisīs, paliks nedaudz sausāki un stingrāki...
Laba receptīte!
Labais,noteikti pamēģināšu😀
Super-paldie spar receptīti!😀
man ļoti garšo sojas mērce😀un ar vienu vistas fileju nepietiktu😃😃😃😃