Essex visai ģimenei!

Essex visai ģimenei!

21. Mar 2012, 20:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Essex ādas kopšanas līdzekļi palīdzēs visai ģimenei – gan lielajiem, gan mazajiem. Vismazākie tik tiešām ir vismazākie – Essex piemērots arī zīdaiņiem, kuru maigā āda jākopj ar īpašu rūpību.

 

 

Tā kā Essex nesatur smaržvielas un krāsvielas, tos droši vari lietot, ja Tev vai bērnam ir alerģiska āda, ja ir paaugstināta ādas jutība vai arī jutība pret smaržām. Essex palīdz, ja kādas slimības ārstēšanai tiek lietoti glikokortikosteroīdi, kuru ietekmē var rasties ādas problēmas.

 

Essex noder, ikdienā kopjot, mitrinot, barojot un mīkstinot ādu un pasargājot to no pāragras novecošanās, kā arī neikdienišķās situācijās: ziemā – sargājot pret apsaldējumiem, vasarā – palīdzot tikt galā ar vieglas pakāpes apdegumiem.

 

Essex domāts ne tikai visai ģimenei, bet arī visam ķermenim!

 

Kādus krēmus piedāvā Essex?

 

Essex hidrogēls – mitrinošs losjons ar nelielu tauku saturu (9 %).

 

Var lietot gan atopiskas ādas kopšanai, gan veselas ādas mitrināšanai pēc dušas, saunas vai solārija, ieziežot visu ķermeni. Var lietot gan bērni, gan cilvēki ar paaugstinātu ādas jutību.

 

Pieejams 50 ml un 300 ml iepakojumā.

 

Essex Plus krēms – krēms ar mazu tauku saturu.

 

Atjauno ūdens līdzsvaru ādā, padarot to mīkstu un elastīgu. Krēma sastāvā esošais pantenols piedalās vitamīna B sintēzē, dodot krēmam ādu atjaunojošas īpašības. Ieteicams sausas un sasprēgājušas ādas kopšanai, mitrināšanai un mīkstināšanai. Var lietot arī vieglas pakāpes apdeguma un ādas iekaisuma kopšanai.

 

Pieejams 100 g iepakojumā.

 

Essex krēms – krēms ar augstu tauku saturu (28 %).

 

Paredzēts sausas, zvīņojošas ādas mīkstināšanai. Īpaši ieteicams cilvēkiem, kas lieto lokālas darbības glikokortikoīdus. Lietojams ādas aizsardzības gadījumos, kad āda pakļauta biežai nelabvēlīgu faktoru ietekmei.

 

Pieejams 100 g iepakojumā.

 

Essex ziede – ziede satur 100 % taukvielu.

 

Piemērota sevišķi sausas, raupjas, plaisājošas un zvīņojošas ādas mīkstināšanai. Labi mīkstina arī sasprēgājušus papēžus un elkoņus. Augstais tauku saturs palīdz pasargāt ādu no apsaldējumiem aukstā un vējainā laikā.

 

Pieejams 50 g iepakojumā. 

 

 

 

Esi jau kādreiz mēģinājusi Essex krēmus? Kāda ir tava pieredze?

23. May 2011, 11:52

Mēs pirmo reiz hidrogēlu lietojām jau nepilnu divu mēnešu vecumā.
Esmu apmierināta.

taschinka taschinka 23. May 2011, 10:15

Man dēlam bija gan elerģija,gan ādas dermatids un loti labi palīdzēja hidrogēls.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. May 2011, 08:42

Es esmu totāli sajūsmā par hidrogēlu- mans puncis tāpat 😀 TIK viegli iemasējas un TIK ātri iesūcas 😀

taschinka taschinka 23. May 2011, 08:38

Esam lietojuši Essex krēmu un hodrogēlu.Labāk patika hidrogēls,jo labi,ātri iesūcās un mitrina ādu,krēms bija loti trekns un āda ilgi bija taukaina.