Ehinācija – veselības vairotājs?

Ehinācija – veselības vairotājs?

30. Jul 2012, 14:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis ārstniecības augs tiešām ir ļoti efektīvs. Tas palīdzēs no saaukstēšanās pazīmēm atbrīvoties pat tad, ja būsi jau saķērusi kādu vīrusu.

 

Tādēļ vīrusu laikā ir ļoti veselīgi dzert tējas vai lietot vitamīnus, kuru sastāvā ir ehinācija.Tā paaugstina organisma aizsardzības spējas un vīrusu šūnām ir grūtāk pavairoties.

 

Ehināciju iesaka lietot jau pirmajās stundās, kā jūti saaukstēšanās sajūtas, jo tas palīdz ātrāk atveseļoties.

 

Tāpat ehinācijas tēju ieteicams dzert kūres veidā tad, ja kādas nopietnas saslimšanas dēļ lieto antibiotikas. Tās, kā zināms, arī grauj organisma imunitāti, tādēļ ir vajadzīga papildus aizsardzība.

 

Cilvēki, kas lieto ehināciju, retāk slimo. Un, ja arī slimo, tad daudz vieglākā slimības formā. Īpaši šis ārstnieciskais augs palīdz aizsargāties pret elpceļu, urīnceļu infekcijām, gripu un pat herpes vīrusiem.

 

Tomēr ar šo ārstniecības augu ir jābūt uzmanīgiem. To var lietot ilgstoši – cauru gadu. Pretējā gadījumā tas vairs nav tik iedarbīgs, jo organisms ir pieradis pie aizsardzības.

 

Sambucus Kids ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ietilpst Bio sertificēts melnā plūškoka ogu ekstrakts, ehinācija un propoliss un,zinot visu sastāvdaļu, labās īpašības, tas ir atzīts par efektīvu un dabīgu līdzekli imunitātes atbalstam un stiprināšanai, kas ir īpaši svarīgi šajā drēgnajā rudens laikā.

 

Sambucus Kids piedāvā drošu, dabīgu veidu, kā palīdzēt uzturēt veselību un  labsajūtu Jūsu bērnam visa gada garumā, jo tas atbalsta organisma dabiskās aizsargspējas pret dažādiem vīrusiem.