EasyTone apavi maniem ikdienas treniņiem pēc projekta "Pavasara Māmiņu skaistuma kūres" beigām!

03. Mar 2012, 16:06 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveiciens skaistajā pavasarīgajā dienā!

 

 

Gribēju pastāstīt , kā tad man iet pēc „Pavasara Māmiņu skaistuma kūres projekta beigām!

 

 

Iet labi esmu apmierināta ar sevi un garastāvoklis uzlabojies. Katru dienu smaidu aizvien biežāk.  Pats pozitīvākais , kas ir mainījies manī ir vēlme sportot un kustēties. Esmu apgarota un katru dienu izdomāju , ko padarīt fiziski neskaitot mājas tīrīšanu un ikdienas mājas soli. Man palīdz sevi turēt formā gan vēlme sportot un kustēties, gan jauniegūtās botas EasyTone. Botas ir neparastas un ērtas. Kāpēc savādākas botas? Apavu papēdī un zem pēdas daļas ir iestrādāti līdzsvara spilventiņi. Šie izvirzītie spilventiņi, sperot soli, mudina dabiski noturēt līdzsvaru, tādējādi liekot pielāgoties un veicinot galveno kāju un sēžas muskuļu tonizēšanu.

 

 

 

 

Jūs patiešām sajutīsiet atšķirību!

 

 

EasyTone apavi ir paredzēti vilkšanai, dodoties parastās ikdienas gaitās! Tomēr ir izstrādāti arī dažādi vingrinājumi, ko var veikt šajos apavos. Vingrinājumi galvenokārt nodarbina kāju, dibena un vēdera muskuļus un ir vērsti uz līdzsvara noturēšanu. Šos vingrinājumus var izpildīt arī mājas apstākļos, un aizņemtām sievietēm, tas ir lielisks ieguvums. Sīkāka informācija par vingrinājumiem

 

 

Kā es izmantoju lielisko iespēju ar jauniegūtajām botām? Pirmkārt es mājas apstākļos vingroju ar botām ir daži vingrinājumu , kurus varu pati veikt mājas apstākļos.

 

 

 

 

Vēl esmu atklājusi, ka uzvelkot EasyTone apavus es varu arī griezt savu riņķi. Ticiet man to tagad ir grūtāk izdarīt, jo jānotur līdzsvars un papildus jūtu dibena un augšstilbu muskuļus.

 

 

 

 

Man ir liels prieks , ka esmu savā īpašumā ieguvusi praktisku trenažieri EasyTone apavus pastaigām un vingrošanai. Tagad katru dienu eju arī garās ātrās pastaigās un ir ļoti jūtama papildus slodze dibena, augšstilbu un ikru muskuļiem. Tagad iesaku šos apavus arī savām draudzenēm un, protams, jaunajām māmiņām.  Var jau teikt, ka cena ir augta, bet tas ir tā vērts. Jo ar parastajām botām nav tādas slodzes. Kas var būt patīkamāks , kā apvienot patīkamu ātru pastaigu ar mazuli un veselīgu fizisko slodzīti:)

 

 

Nākošajos blogos pastāstīšu un parādīšu ar foto kā man iet garajās pastaigās kopā ar bērnu un EasyTone botiņām.

 

 

Vēl man ir prieks , ka varam visas projekta dalībnieces turpināt sportot pie trenerītes Evas sporta klubā Vivido gym Juglā . Tas tiešām ir liels atbalsts un dopings turpināt tik pat sparīgi cīnīties ar saviem vēl liekajiem kgJ

 

 

Lai Jums jauka šī diena un nedēļa:) Izskaņā dziesmiņa Jums Māmiņu Kluba lasītājām  un visām projekta dalībniecēm. Šo projektu mēs atcerēsimies vienmēr un saule , lai vienmēr ir mūsu sirdīs! Es šajā projektā sajutu sauli sirdī !

 

 


taschinka taschinka 06. May 2011, 08:00

Jā,sākumā sāp,bet sasprindzinot vēderu tomēr var to izdarīt.Es esmu patieva un riņķis priekšs manis ir arī loti liels,bet grozu bez problēmām,ļoti patīk.
Tā kā tiem kam ir tāds riņķis,tik uz priekšu.

taschinka taschinka 05. May 2011, 20:15

Man ar ir šis riņķis,iedeva palietot.Kamēr tik reklāmas redzēju neticēju,ka tik labs,bet tad,kad pati izmēģināju,jā,super riņķis.
Nu jau pusotru nedēļu grozu,sākumā bija grūti,sāpīgi,paradījās zilumi,bet nu jau grozu bez problemām un nekas nesāp,pat iepatikās.
Botītes super!Tā tik turpināt!