Dzimšanas dienu ekskursija- "Rakši"

Dzimšanas dienu ekskursija- "Rakši"

28. Jan 2011, 14:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Emīlijas otrajā dzimšanas dienā nolēmām nesēdēt pie galda, bet sagādāt meitiņai brīnišķīgu piedzīvojumu.

 

Tā nu visa lielā tuvāko cilvēku kompānija sasēdāmies mašīnā un devāmies uz Cēsu pusi-Rakšiem, Amatas pagastu (Telefons: 29263798, 26666505)Aplūkot un iepazīties ar kamieļiem, lamām, , alpakām un gvanako. (Cena: Bērniem - Ls 1.00/ skolēniem - Ls 1,20/ pieaugušajiem - Ls 2.00 ) Bija trakot jauki.

 

Varēja nopirkt barību un pabarot zvēriņus. Un nemaz tas toveris nebija maziņš. Saimnieka pavadībā varēja doties iekšā aplokos un viņš visu sīki un smalki izklāstīja par interesantajiem dzīviekiem. Ja kāds trakoti gribēja, drīkstēja arī izmēģināt, kā tas ir ,kad kamielis spļaudās :)

 

Tur pat savā vaļā ganījās divas aitiņas ar kurām varēja draudzēties. Kad zvēriņi bija aplūkoti varēja doties uz spēļu laukumu- šūpolēm un batutu (Par to bija jāmaksā ļoti simboliska nauda). Tas Emīlijai sagādāja ļoti lielu prieku. Un ne tikai viņai , bet arī krustvecāki kārtīgi iztrakojās. Kā arī bija iespēja izmēģināt vienu feinu uzparikti- nav ne jausmas kā to īsti sauc , bet puišiem tā vien gribējās ar to izlaist kādu līkumu.

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

{smallpic:4}

{smallpic:5}

{smallpic:6}

{smallpic:7}

{smallpic:8}

Diena bija izdevusies, un varējām doties uz mājām mieloties ar torti.

 

Ak, jā - pats labākais, ka Emīlijas dzimšanas diena ir vienmēr brīvdiena- 4. maijs!

 

Pastāsti arī Tu par vietām, kur esi bijusi tagad pavasarī!

Lai iesūtītu ziņu, spied uz pogas!

1