Dita Blūma: numeroloģija tiešām maina dzīvi

Dita Blūma: numeroloģija tiešām maina dzīvi

23. Sep 2011, 17:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

To, ka numeroloģija ir viņas sirdslieta, Dita Blūma saprata tikai pirms dažiem gadiem. Vispirms bija jāizmācās uzņēmējdarbība, lai sev atzītu, ka dzīvē ir aizšāvusi greizi.

 

Iepazīstamies ar speciālisti, kura jau šo piektdien būs viena no īpašajām Sieviešu Kluba lielā mēneša vakara viesēm.

 

Kā nokļuvi līdz numerologa specialitātei?

Vispirms mācījos uzņēmējdarbību. Beidzu gan bakalauru, gan maģistru. Bet tad vienā dienā sapratu, ka to, pēc kā tik ļoti laužos, nemaz negribu visu atlikušo dzīvi darīt. Sajutu, ka patiesībā mani interesē astroloģija, fen šui, numeroloģija. Un sāku to visu arī mācīties. Numeroloģija ir visātrāk apgūstamā metode un arī ļoti daudz par otru cilvēku var atklāt. Tā ir mana mīļākā metode cilvēka iepazīšanai.

 

Bet kā par otru tik daudz var noskaidrot – pēc dzimšanas datiem?

Jā, arī pēc dzimšanas datiem. To jo sevišķi var ņemt vērā, kad uzņēmumā meklē jaunus darbiniekus. Pielietojot pavisam vienkāršu metodi, var noskaidrot, vai potenciālais darbinieks būs strādātājs vai nebūs.

 

Kā pati numeroloģiju izmanto ikdienā?

Katru dienu gluži to nepielietoju, bet diezgan bieži gan. Pēdējā laikā ļoti daudzi man lūdz palīdzību no malas, jo grib saprast, vai pieņemt vakancei atbilstošus darbiniekus. Ar numeroloģijas palīdzību var noskaidrot arī attiecību problēmas.

 

Tas ir tāpēc, ka katram ciparam ir savs skaidrojums?

Katram ciparam ir sava vibrācija un arī matrica, kurā skatāmies, cik daudz viena veida ciparu ir vienkopus. Es gan pati vairāk orientējos uz lietišķo numeroloģiju. Tā man ir tuvāka, jo kaut kur jau manī palikušas arī uzņēmējdarbības zināšanas.

 

Cik ilgi jau pati nodarbojies ar numeroloģiju?

Nu jau būs divi ar pus gadi. Šovasar visi Latvijas numerologi apvienojāmies un izveidojām Latvijas numerologu biedrību.

 

Kā tava dzīve mainījusies?

Esmu kļuvusi daudz harmoniskāka un man ir ļoti uzlabojušās attiecības ar cilvēkiem. Es viņus labāk saprotu un varu arī viņiem ar numeroloģijas zināšanām palīdzēt. Varbūt tieši tāpēc pēdējā laikā man vairāk lūdz palīdzību.

 

Par ko stāstīsi Sieviešu Kluba pasākumā, kas notieks jau šo piektdien?

Runāšu gan par to, kas vispār ir numeroloģija un to, ko tā ļauj noskaidrot par sevi. Un noteikti izmantosim arī praktiskus vingrojumus, lai katra atnākusī meitene uzzinātu par sevi kaut ko vairāk.

 

Lai pieteiktos uz nodarbību Skaitļu būtība un cilvēku raksturi,spied šeit! Sieviešu Kluba lielajā mēneša vakarā pie mums viesosies arī SPA meistare Laila Roga no Taka Spa. Viņa mums stāstīs, ar kādām mājas SPA procedūrām vislabāk gatavoties gada nogales ballītēm.

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv 

Sieviešu Kluba diskusijai:

Ko tu gribētu uzzināt par numeroloģiju? 

 

 

PIESAKIES UZ LIELO SIEVIEŠU KLUBA VAKARU ŠEIT!

23. Nov 2010, 20:51

paldies!

23. Nov 2010, 16:38

Kur var apgūt numeroloģiju?(precīzāk formulējot jautājumu-kuras mācību iestādes vai kursi apmāca atbilstoši savam sertifikātam?.)