Diosmīna efektivitāte ir zinātniski pierādīta!

Diosmīna efektivitāte ir zinātniski pierādīta!

14. Sep 2012, 14:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Kā zināt, vai Fleboxar® būs efektīvs lietošanā?” jautā kāda māmiņa. Ieskatīsimies, ar ko unikāls ir Fleboxar® sastāvs, iepazīsimies ar diosmīnu un un uzzināsim, kā šī krema- gēla lietošana var palīdzēt kāju problēmu risināšanā!

 

Fleboxar® ir dermokosmētika, kas satur diosmīnu. Diosmīns ir spēcīgākais flebotropiskais bioflavonoīds, kāds jebkad ir bijis zināms un lietots farmācijā vai medicīnā.

 

Bioflavonoīdi, kas ir arī diosmīns, galvenokārt tiek lietoti:

  • —  Pie smago kāju sindroma
  • —  Asinsvadu izspiešanās (zirnekļveida angiomas)
  • —  Pie jūtīgiem un paplašinātiem asinsvadiem
  • —  Pie kosmētiskiem ādas defektiem  (mikrohematomas, sitienu pēdām)

 

Vai zināji,ka diosmīna efektivitāte ir pierādīta arī zinātniskajos darbos? 2008.gadā izdotajā angioloģijas žurnālā „International Angiology” tika publicēts raksts, kas apstiprināja,ka diosmīns veiksmīgi darbojas, ārstējot sāpes, spazmas, kāju smagumu, pietūkumu, trofiskās izmaiņas, vēnu čūlas. Tātad- lietojot līdzekļus, kuru sastāvā ir diosmīns, šie simptomi samazinās, tiek uzlabots vēnu sieniņu tonuss, vēnu asins un limfas cirkulācija, samazinās kapilāru caurlaidība un samazinās arī kāju tūkšana.

 

Ko mēs varam sagaidīt no bioflavonoīdiem kremā-gelā Fleboxar®? 

 

Diosmīns stiprina asinsvadu sieniņas, nodrošina tās un novērš audu pietūkumu caur ūdens noplūšanas samazināšanu un tas dara kājas vieglākas. Ja diosmīns tiek nogādāts vēnās /lielākos asinsvados, tad tas palielina to sieniņu kontrakcijas, tādējādi tā saucamais bazālais tonuss uzlabojas. Tāpat tas būtiski palielina asins atgriešanos uz sirdi. Savukārt hesperidīns ir diosmīna prekursors tā iegūšanā jeb attīrīšanā no dabiskiem avotiem (citrusi, citronu, apelsīnu mizas).

 

Kā lietot kremu-gelu Fleboxar®? 

 

Krema- gela ļoti vieglā formula atļauj viegli un gludi uzklāt un ātri absorbēt ādā. Kopjošā preparāta lietošana ir vienkārša: no rīta tiek iemasēts dienas krems- gēls, savukārt vakarā pēc dušas- nakts krems-gels plānā kārtiņā apakšstilbu un augšstilbu ādā. Pēc pavisam īsa laika tas lieliski uzsūcas līdzīgi kā citi kopjošie krēmi.

 

Papildus mitrinošais un mīkstinošais efekts šim līdzeklim, pateicoties sastāvdaļām, dara ādu patīkamu, mīkstu un svaigu pēc izskata.

Īpašs piedāvājums māmiņām decembrī: pērc Fleboxar dienas krēmu un saņem dāvanā nakts krēmu!

 

 

Fleboxar krems-gels:

  • Rūpējas par apakšstilbu ādu un kājām,kam ir tendence uz mazo asinsvadu plīšanu. 
  • Uzlabo mikrocirkulāciju un rada kājās komfortablu viegluma sajūtu.
  • Veicina kāju muskuļu atslābināšanos;
  • Kompleksā ietilpstošie komponenti nodrošina delikātu kāju ādas epidermas kopšanu.