Šo pīrāgu var pildīt ar visu, ko vēlas, ir dažādi varianti. Man viss nedaudz nosēdās un sanāca paliela kraukšķīga maliņa, bet jūs varat droši pildīt līdz ar malām:)
Mīklai:
-100.gr piena
-paciņa sausā rauga(11.gr)
-1 ola
-šķipsniņa sāls
-pustējk. cukura
- 250 gr milti
{pic:1}
Siltā pienā iemaisu cukuru un raugu un atstāju uz 15 minūtēm, lai uzrūgst, atsevišķi bļodā iesitu olu un sāli un tad pieleju klāt piena masai. Visu kārtīgi samaisu un beru klāt miltus..Mīcu ar rokām līdz mīklas konsistencei. Ja līp pie rokām pieberam nedaudz miltus. Atstājam siltumā, lai rūgst.
Pildījums:
{pic:2}
-šampinjoni
-sīpols
-kartupeļi
-majonēze
-siers
-kūpināts šķiņķis
-tomāti
{pic:3}
Visu sagriežam plānās šķēlītēs.. Sieru sarīvējam.
{pic:4}
Ietaukojam cepamo trauku un liekam iekšā mīklu tā, lai maliņas arī veidotos.
{pic:5}
Mīklai uzspiežam majonēzi.
{pic:6}
Liekam kartupeļus un sīpolus, sāli, piparus.
{pic:7}
Sagrieztus šampinjonus.
{pic:8}
Šķiņķi un vēlreiz sīpolus.
{pic:9}
Tomāti un atkal majonēze.
{pic:10}
Pārberam ar sieru.
{pic:11}
Liekam cepties 180 grādos 40 minūtes.
{pic:12}
Gatavs! Labu apetīti!
Pasniedzu ar skābo krējumu un svaigām sakapātām dillēm.
Anna Kovaļčuka
Vairāk uzzini ŠEIT!
loti garsigi izskatas...