02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Annas Kovalčukas kārums ir cepti banāni, kuri jāēd karsti ar saldējumu. Pamēģini arī Tu!
Man ļoti garšo cepti banāni un kopā ar plombīra saldējumu- mmmm:)
Vajadzēs:
{pic:1}
-banānu
-kanēli
-cukuru
-sviestu
Pagatavošana:
{pic:2}
{pic:3}
Uz pannas izkausējam sviestu un ieliekam iekšā banānu, ieberam cukuru un kanēli, apcepam no abam pusēm.
{pic:4}
Ēdam karstu un pasniedzam ar saldējumu.
Nu jābūt ļoti gardi😃
pasmaidi-nu malacis Tev vīrs😀 👍
MMMM,šodien varētu pagatavot kā saldo....😀😀😀
šo es vienmer esmu vēlējusies uztaisīt, bet ta īsti nekad neesmu zinājusi recepti.tagad zināsu.Paldies.
Ilze vaig cept uz mazas uguns,jo ātri sviests piedeg😉
pattinja-tieši ceptus uz grilla ar šokolādi redzēju ja nešaubos Sirma ēdienkartē,un gribēju pamēģināt šogad,bet aizmirsu😀
Jā...laikam visiem garšo😀Mmm,Tu mani sakardinaaji jau no paša rīta..siekalas tek😀
Man arī šie ļoti garšo!😀
Es esmu taisījusi šo saldo, paldies par receptes atgādinājumu. Ļoti garšīgi! Starp citu nav dārgs un pietiekami glauns saldais svētku galdam! Ja vēl peiliek kādu pašgatavotu ogu mērcīti klāt, tad vispār...mmm!