Blogu konkurss: iedvesmojies jaunai profesijai!

Blogu konkurss: iedvesmojies jaunai profesijai!

03. Oct 2011, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu šobrīd gribētu pilnveidot savas zināšanas? Varbūt tu vēlētos apgūt pat kādu jaunu profesiju,esot mājās ar bēbīti? Ja uz mirkli aizmirstam katras finansiālo stāvokli, ļaujamies kopīgam sapnim! Iedvesmojamies jaunai profesijai! Ja būs lemts, nauda pati ceļu pie tevis atradīs, tu taču tici pozitīvajai domāšanai, vai ne?

 

Tātad, kas jādara, lai piedalītos blogu konkursā?

 

Vispirms jāļauj sev mirkli pasapņot un rast atbildi uz jautājumu - kāda ir tava šī brīža sapņu profesija? Varbūt tā jau tev šobrīd ir? Dalies sajūtās un iespaidos! Un noteikti, noteikti - pastāsti, kur tu vēlētos pilnveidot savas zināšanas? Kādas ir tavas domas par tālmācību? Studijām neklātienē? Klātienē? Esi bērniņa kopšanas atvaļinājumā? Tas ir vēl jo lielāks stimuls pilnveidot savas zināšanas un izmantot iespēju mācīties neklātienē!

 

Tā kā Māmiņu Klubs šobrīd draudzējas ar Biznesa vadības koledžu, piedāvājam tev jaunu profesiju iedvesmoties tieši šajā tālmācības izglītības iestādē. Lai iedvesmotos, spied šeit>>

 

Kad blogs gatavs, pievieno to šeit!

 

Radošākā un iedvesmojošākā bloga autorei dāvināsim kādu no Biznesa vadības koledžas izdotajām grāmatām. Kas tevi interesēs vairāk - mārketings? Sociālās zinības? Komunikācijas? Loģistika? Vadības zinātnes? Pati varēsi izvēlēties tieši sev interesējošo grāmatu! Vērtīgi, vai ne? 

 

Blogu konkurss Māmiņu Klubā ilgst līdz 4. oktobrim, uzvarētāju paziņosim 5.oktobrī. Pasteidzies! Māmiņu Klubā tas notiek sadarbībā ar Biznesa vadības koledžu!