Bāze veselīgam dzīvesveidam - Basica produkti. Iepazīstamies!

Bāze veselīgam dzīvesveidam - Basica produkti. Iepazīstamies!

03. Apr 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pārmērīga skābes uzkrāšanās organismā, ko bieži izraisa nepareizs uzturs un stress, var radīt nogurumu, koncentrēšanās grūtības, enerģijas trūkumu, kā arī kaulu, locītavu un ādas problēmas. Māmiņu Kluba izvēle cīņai ar šiem simptomiem - Basica® preparāti, kas palīdz atgūt skābju – bāzu līdzsvaru.

Bāzisko minerālvielu un vērtīgo mikroelementu kombinācija neitralizē lieko skābi un rūpējas par veselību, enerģiju un jaunu sparu.
Aktīva skābes neitralizēšana palīdz veselības stiprināšanai.

- Bāziskās minerālvielas veicina kaulu veselību.

Liekā skābe, kas ilgstoši uzkrājas organismā, izraisa bāzisko minerālvielu izdalīšanos no kauliem, tā mazinot kaulu minerālo blīvumu. Turklāt hroniska skābes uzkrāšanās kavē kaulu atjaunošanos.
Basica® produktu sastāvā kaulaudiem svarīgākās minerālvielas kalcijs un magnijs ir organisko sāļu - citrātu veidā, kas organismā uzsūcas vislabāk. Tādēļ, lietojot šos produktus, organisms gan saņem nepieciešamās minerālvielas, gan neitralizē lieko skābes daudzumu, tā stiprinot kaulaudus.
- Bāziskās minerālvielas atslābina sasprindzinātus muskuļus un veicina locītavu veselību.

Liekā skābe var nogulsnēties saistaudos un tādējādi ietekmēt saistaudu elastību. Pirmā pazīme var būt muskuļu un locītavu funkciju traucējumi. Ar aktīvu skābes neitralizēšanu var reģenerēt saistaudus un veicināt locītavu un muskuļu kustīgumu.
- Bāziskās minerālvielas var uzlabot ādas struktūru.

Pārmērīgs skābes daudzums izraisa ūdens saistītspējas traucējumus saistaudos. Līdz ar to zūd saistaudu elastība un rodas funkciju traucējumi, kas var izraisīt saistaudu struktūras izmaiņas, kuras izpaužas galvenokārt celulīta veidā. Aktīva skābes neitralizēšana var uzlabot ādas struktūru.
Basica®produkti nodrošina ar tādām svarīgām minerālvielām organisko sāļu veidā kā kalcija un magnija citrāti, cinka glikonāts, kas kopā ar mikroelementiem nodrošina optimālu enerģētisko metabolismu.
       
Skābju-bāzu līdzsvaram organismā ir ļoti liela nozīme labsajūtas, izturības un darba spēju nodrošināšanai. Diētas, stress un straujais dzīvesveids var negatīvi ietekmēt organisma skābju – bāzu līdzsvaru. Bāzisko minerālvielu kompleksa un vērtīgo mikroelementu kombinācija var palīdzēt:
-          uzturēt pareizu skābju – bāzu līdzsvaru
-          nodrošināt enerģijas ražošanu un spēku pieplūdumu
Basica® Direkt nodrošina ar tādām svarīgām minerālvielām organisko sāļu veidā kā kalcija un magnija citrāti, kas kopā ar mikroelementiem nodrošina optimālu enerģētisko metabolismu.

Māmiņu Klubs aicina iepazīties ar katru no Basica produktiem!

 

Basica Direkt 


Uztura bagātinātājs ar saldinātāju, ar minerālvielām un mikroelementiem organisma skābju – bāzu līdzsvara normalizēšanai
-          viegli lietot bez ūdens uzdzeršanas
-          ātri šķīstošas mikropērlītes
-          nesatur cukuru, jodu, laktozi, glutēnu

Basica Compact


Uztura bagātinātājs ar minerālvielām un mikroelementiem organisma skābju – bāzu līdzsvara normalizēšanai
-          ērti lietot kā mājās, tā ceļojot
-          viegli norīt
-          sārmainas tabletes, kas nesatur cukuru, saldinātājus, jodu, laktozi, glutēnu.


Basica® Compact nodrošina ar tādām svarīgām minerālvielām organisko sāļu veidā kā kalcija un magnija citrāti, cinka glikonāts, kas kopā ar mikroelementiem nodrošina optimālu enerģētisko metabolismu.

 

Basica Sport

 

Diētisks sporta dzēriens ar bāziskām minerālvielām, mikroelementiem, vitamīniem un ogļhidrātiem
-          ātri šķīstošs pulveris dzēriena pagatavošanai ar citrona garšu.
Īpašā Basica® Sport formula satur bāziskās minerālvielas un mikroelementus, kas sportisko nodarbību laikā mobilizē ķermeņa fizisko spēju efektīvu patēriņu un paātrina dabisko reģenerāciju pēc treniņa (superkompensācija).
·         neitralizē liekās skābes
·         kompensē šķidruma zudumu ar hipotonisko kompensāciju
·         atjauno svarīgāko minerālvielu un mikroelementu daudzumu organismā

 

Kāda ir tava pieredze ar šiem Basica produktiem? Ko tu vēlētos uzzināt sīkāk par sārmu un skābju ietekmi uz organisma veselību?