25.04 17:00-18:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 11
Pusdienās mazajiem puncīšiem Ilze Lipska iesaka pagatavot gardu griķu putru ar burkāniem.
Vajag:
{pic:1}
- griķu pārslas vai griķus
- pāris burkānus
- pusi sīpola
- un varbūt kādas dillītes
Pagatavošana:
Jāvāra, kā rakstīts uz pakas - 3 minūtes, un tad vēl tikpat lai pastāv. Ja vāra griķus, tad jārēķinās ar mazliet ilgāku laiku- 20 minūtes, kamēr izvārās griķi.
{pic:13}
Ernesta porcija. Tagad dārzā savi gurķi un tomāti, vienmēr piegraužam arī tos klāt. Atsvaidzinoši!
Es jau domāju,ka katrs gatavo kā tīk 😉
Varēja vai nevarēja,bet ir tā kā ir 😀