Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par Sambucus Kids

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par Sambucus Kids

24. Oct 2011, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sambucus Kids testēšanas laikā Māmiņu Kluba māmiņām radās vairāki jautājumi par šo produktu. Pašus populārākos jautājumus esam apkopojuši un sniedzam atbildes!

 

- Cik ilgi var lietot šo līdzekli profilaksei un cik bieži jāievēro pārtraukums? Parasti līdzekļi imunitātes stiprināšanai tiek lietoti kursa veidā- kādu laiku lieto,pēc tam ir pārtraukums. Varbūt ir arī šim līdzeklim kāda sistēma lietošanai?

 

Parasti uztura bagātinātājus iesaka lietot vismaz 2 mēnešus pēc kārtas, bet tā kā Sambucus Kids ir spēcīgs imunstimulators, tad profilaktiskos nolūkos iesakām lietot 1 mēnesi profilaktisko devu, bet ja bērns ir saslmis tad slimības laikā intensīvo devu un pēc slimības turpināt atlikušo mēneša daļu profilaktisko devu.

 

Lai nerodas neskaidrības un domstarpības uzreiz gribu pabrīdināt, ka lietojot Sambucus Kids profilaktiskos nolūkos bērns arī var saķert vīrusu un saslimt, taču šī slimība norisēs daudz vieglākā formā un īsāku laiku.

 

- Vai ir kāda starpība, kad šo uztura bagātinātāju lietot- pirms ēšanas, ēšanas laikā vai pēc?

 

Ražotājs nav norādījis īpašu lietošanas laiku, taču ņemot vērā, ka produkts ir ļoti salds un garšīgs ieteiktu dod pēc ēšanas, lai bērnam nepazustu apetīte.

 

- Vai ir kāds līdzīgs preparāts māmiņām, kuras baro ar krūti? Ja jau melnais plūškoks tik labi palīdz, tad varbūt māmiņai,kura baro ar krūti, ir vērts lietot šādu preparātu, lai mazais to saņemtu caur pieniņu?

 

Diemžēl Latvijā nav pieejami produkti pieaugušajiem, kas saturētu melno plūškoku. Lietuvā un Igaunijā ir pieejams Sambucus Imune, kas paredzēts pieaugušajiem.

 


 

Sambucus Kids ir uztura bagātinātājs, kura sastāvā ietilpst Bio sertificēts melnā plūškoka ogu ekstrakts, ehinācija un propoliss un,zinot visu sastāvdaļu, labās īpašības, tas ir atzīts par efektīvu un dabīgu līdzekli imunitātes atbalstam un stiprināšanai, kas ir īpaši svarīgi šajā drēgnajā rudens laikā.

 

Sambucus Kids piedāvā drošu, dabīgu veidu, kā palīdzēt uzturēt veselību un  labsajūtu Jūsu bērnam visa gada garumā, jo tas atbalsta organisma dabiskās aizsargspējas pret dažādiem vīrusiem.

24. Oct 2011, 13:52

Vienigais ja prot anglu valodu tad uz iepakojuma var izlasit devas 😀

taschinka taschinka 24. Oct 2011, 11:41

Staprcitu ir man gadījušās daudzas zāles,kam nav instrukcija vai arī ir,bet ne latviešu valodā.tad vien jādodas uz aptieku un jājautā kā lietot 😉

taschinka taschinka 24. Oct 2011, 11:32

Izlasi internetā