Astroloģiskā prognoze 2012.gadam

Astroloģiskā prognoze 2012.gadam

20. Sep 2012, 08:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādu nākamo, 2012.gadu, sola zvaigznes? Kas tajā sagaida Latviju un kā gaidāmie notikumi ietekmēs mūs, to speciāli Māmiņu Klubam atklāj sertificēts astrologs Jānis Bēniķis.

 

Astroloģiskās prognozes liecina, ka 2012.gadā finansiālā situācija nebūs no spožākajām un ļoti iespējams, ka arī ēnu ekonomika joprojām saglabāsies esošajā līmenī.

 

Varbūt tieši Latvijā valdošā ekonomiskā situācija kļūs par iemeslu tam, ka nākamgad uz dzīvi raudzīsimies vairāk praktiski, bez ilūzijām. Tomēr neskatoties uz to, ka krīze joprojām turpināsies, mums pašiem šķitīs, ka kļūstam arvien stiprāki un pat sākam attīstīties. Iespējams, šāda pārliecība mūsos radīsies tādēļ, ka 2012.gadā, vairāk kā iepriekšējos, būsim vērsti uz savu iekšējo problēmu risināšanu!

 

Nākamajā gadā kopumā runāsim mazāk, bet vairāk – tieši aizmuguriski. Biežāk slēpti un notušēti būs arī lielie skandāli, un slepeni var attīstīties arī dažādi spekulatīvie darījumi.

 

Pēc astrologa Jāņa Bēniķa domām, valsts institūcijas arī nākamgad turpinās „skaldīt un valdīt”. Aktīvi darbosies Latvijas nelabvēļi, bet raugoties no astroloģijas viedokļa, mūsu valdībai nākamgad nevajadzētu krist.

 

Ko piedzīvosim katrā no 2012.gada mēnešiem

 

Janvāri aizvadīsim bez īpašiem satricinājumiem, savukārt, februārī un marta sākumā varam piedzīvot savādas baumas un sabiedrības maldināšanu, kam varētu būt saikne ar referendumu.

 

Februāris kopumā būs veiksmīgs mēnesis tiem, kuri iniciatīvas bagāti un atļausies uzdrīkstēties.

 

Martā ieteicams pārvērtēt savas prioritātes un nospraust turpmākās četrgades mērķus, bet aprīlījāuzmanās no negācijām un lielākiem satiksmes negadījumiem. Laika posmā no 12.marta līdz 4.aprīlim vēlams nodoties dažādu lietu „sakārtošanai”, bet izvairīties uzsākt jaunas.

 

Savukārt maija mēnesis, iedzīvotāju pretestības dēļ daudzās dzīves sfērās, nebūs sevišķi veiksmīgs laiks valdībai.

 

Jūnijs būs veiksmīgs laiks būtisku lēmumu pieņemšanai dažādos, ar ģimeni un nekustamo īpašumu saistītos jautājumos, bet sākot ar 15.jūliju līdz pat 8.augustam ieteicams izvairīties no jaunu projektu uzsākšanas un transportlīdzekļu un komunikācijas iekārtu iegādes.

 

Augustā iespējamas problēmas ar komunikāciju un šajā mēnesī pēc iespējas retāk vēlams izmantot sabiedrisko transportu.

 

Septembrī nekādas sevišķas pārmaiņas nav gaidāmas, savukārt oktobrīnovembrī un decembrīcilvēki būs „uzvilkušies” un gatavi rīkoties. Arī laika posmā no 7. līdz 27. novembrim ieteicams izvairīties no jaunu projektu uzsākšanas un transportlīdzekļu un komunikācijas iekārtu iegādes.

 

 

Ko tu sagaidi no 2012.gada?

23. Dec 2011, 10:06

es no 2012. gada sagaidu tikai pozitīvo un ceru, ka salaulāšos 😀