Ar bērnu pie astrologa un numerologa

Ar bērnu pie astrologa un numerologa

18. Feb 2010, 11:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Astroloģijai un numeroloģijai var būt gan piekritēji, gan nīdēji, tomēr šīs zinātnes pastāv cauri gadsimtiem un vienmēr ir interesanti uzzināt kaut ko jaunu! Sarunā piedalās astroloģes Anita Masaļska un Inese Kaģe, kā arī numeroloģe Vlada Merzejevska, pastāstot, ar ko nodarbojas astrologs un numerologs!


Kā minēja raidījuma dalībnieces, principā nevienam cilvēkam nevajadzētu iet ne pie numerologa, ne astrologa, bet gan vienkārši dzīvot savu dzīvi, tomēr brīžiem gadās situācijas, kad pietrūkst padoma un cilvēks nezina kā iet tālāk dzīves ceļu. Šādos gadījumos, ja ir tāda vēlēšanas, var apmeklēt minētos speciālistus.

 
Ar ko tad nodarbojas numerologs un astrologs? Gan numeroloģijai, gan astroloģijai pamatā ir noteiktas sistēmas, kā speciālisti izdara spriedumu par iespējamajiem notikumiem cilvēka turpmākajā dzīvē, par talantiem, rakstura īpašībām un daudziem citiem jautājumiem. Nekas netiek izgudrots no zila gaisa vai saskatīts kafijas biezumos.

 

Astroloģija


Astroloģija ir mācība, kas cenšas noteikt atsevišķu cilvēku likteni pēc debesu ķermeņu stāvokļa cilvēka dzimšanas brīdī, tomēr galvenokārt šī mācība mēģina sniegt atbildi uz jautājumu – kādēļ es esmu, kas es esmu un ko es varu darīt savas personības izaugsmes  labā?

 

Numeroloģija


Numeroloģija ir zināšanu sistēma, kas pēta un skaidro skaitļu ietekmi cilvēku dzīvē. Kā teicis Pitagors – viss ir saskaitāms un viņš ir to izdarījis. Pēc Pitagora aprēķiniem joprojām vadās visi numerologi.

 

Kas jāzina, dodoties pie astrologa vai numerologa?

 

Dodoties pie astrologa noteikti ir jāzina bērna dzimšanas datums un arī precīzs piedzimšanas pulksteņa laiks. Ir astrologi, kuri strādā arī tad, ja cilvēks nezina precīzu dzimšanas laiku, tomēr šādā gadījumā tie ir jau pieauguši cilvēki, pēc kuru dzīves notikumiem var izskaitļot dzimšanas laiku.

 

Precīzs pulksteņa laiks jāzina tādēļ, ka mirklī, kad bērns ir piedzimis, debesīs planētas bijušas sakārtojušās noteiktā stāvoklī, pēc kura astrologs arī izdara savus spriedumus.

 

Apmeklējot numerologo jāzina tikai bērna dzimšanas datums, vārds un uzvārds. Pēc noteiktas sistēmas saskaitot ciparus dzimšanas datumā, kā arī vārda un uzvārda burtus, numerologs iegūst konkrētā cilvēka kodu, kas sastāv no 5 skaitļiem, kuriem katram ir kāds noteikts skaidrojums.

 
Ar bēbi pie astrologa?


Kādreiz bija pieņemts uzskatīt, ka pie astrologa vai numerologa var doties ar bērnu no 7 gadu vecuma, tomēr pašlaik uzskati ir mainījušies un vecāki var izvēlēties sastādīt sava bērna horoskopu jau 4-5 gadu veciem bērniem.

 

Kristīne Damškalne, www.maminuklubs.lv

Vai Tu ar bērnu esi bijusi pie astrologa vai numerologa?