AKCIJA: pērc divus, trešo dāvinām!

AKCIJA: pērc divus, trešo dāvinām!

01. Jun 2012, 13:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākot no šodienas, 12. augusta līdz pat 1. septembrim (ieskaitot!) nāc uz kādu no Sieviešu Kluba individuālajām nodarbībām, apmeklē Uztura meistarklasi pie veselības kouča Lailas Zariņas un trešo semināru Sieviešu Klubs tev dāvinās bez maksas! 

 

 

 

Kārdinoši, vai ne? Piedāvājums kļūs vēl vilinošāks, kad uzzināsi, ka seminārs, kuru dāvinām ir kas pavisam nebijis Latvijas apstākļiem. Sieviešu Klubs septembrī uzsāks savu jauno sezonu, kurā būs daudz feinu jaunumu, tostarp: Sieviešu Kluba Stāstu vakari. Tie būs tematiskie vakari, kur par kādu no tēmām (šķiršanās, slimība, ilgstošs bezdarbs, jauns bizness...) uzaicināsim vairākas pieredzes bagātas sievietes, kuras dalīsies savā stāstā. Nē, tās nebūs ekspertes, bet reālas sievietes (tādas pašas kā tu šobrīd, kad lasi šo ziņu). Viņas dalīsies savā pieredzē, emocijās, pārdzīvojumos un dzīves gudrībās, kuras caur konkrēto pārbaudījumu guvušas. 

 

Bet mēs, kas apmeklēsim šo stāstu vakaru, arī būsim daļa no tā. Ikviena klātesošā varēs dalīties savās emocijās un piedzīvotajā (ja vien to vēlēsies!). Ja nevēlēsies, varēsi vienkārši klausīties un ļauties. Sieviešu Klubā radīsim vidi, kurā mācīties viena no otras. Tie būs mūsu Stāstu vakari. Likteņstāsti, kuri iedvesmos pārmaiņām. 

 

Tad nu lūk, līdz pat 1. septembrim (ieskaitot) apmeklējot jebkuru individuālo konsultāciju Sieviešu Klubā, piedaloties arī Uztura meistarklasē pie Lailas Zariņas, uz Sieviešu Kluba Stāstu vakaru, kas notiks 22. septembrī, dāvināsim ielūgumu. Diezgan vērtīgs komplektiņš, vai ne?

 

Nu laiks izpētīt Sieviešu Kluba augusta piedāvājumu!

 

Individuālās konsultācijas:

 

Pie astrologa Jāņa Bēniķa. Apmeklē un kopā ar astrologa palīdzību atšifrē, kādu likteni tev sarūpējušas zvaigznes. Lai pieteiktos individuālajai konsultācijai, spied šeit>> Nodarbības cena - Ls 15

 

Individuālā stila konsultācija pie Zandas Krancmanes. Noskaidro, ko mainīt savā izskatā, lai kļūtu vēl individuālāka, sievišķīgāka un pārliecinātāka. Lai pieteiktos konsultācijai, spied šeit >> Cena - Ls 16. 

 

Izmaini savus ēšanas paradumus kopā ar uztura speciālisti Inesi SiksnuLai pieteiktos individuālajai konsultācijai, spied šeit>> Cena - 15.

 

Stilistes Kristīnes Pridanovas individuālā konsultācijaLai pieteiktos, spied šeit! Cena - 16.

 

Taro seanss kopā ar Sieviešu Kluba taroloģi Māru Veidemani. Meklē atbildes uz šobrīd aktuālajiem jautājumiem ar taro kāršu palīdzību? Tad šis ir īstais brīdis apmeklēt Sieviešu Klubu. Lai pieteiktos taro seansam, spied šeit>> Cena - Ls 15.

 

Kouča konsultācija - kā nospraust un sasniegt savu mērķi! Piesakies uz konsultāciju pie Intas Santas un noskaidro, kas tev jādara, lai sasniegtu mērķi! Un galvenais, lai to vispirms atrastu. Lai pieteiktos, spied šeit>> Cena - Ls 20.

 

Sarūpē savai dvēselei SPA! Piesakies uz reiki procedūru Sieviešu Klubā! Lai pieteiktos, spied šeit>>Cena - Ls 16. 

 

Lai saņemtu ielūgumu uz Sieviešu Kluba Stāstu vakaru, apmeklē vienu no šīm individuālajām konsultācijām! 

 

Otrs nosacījums - jāpiedalās arī Sieviešu Kluba veselības ceturtdienā 25. augustā. Tajā uztura koučs Laila Zariņa stāstīs par dažādām garšām un to labvēlīgo ietekmi uz mūsu veselību. Lai pieteiktos uztura meistarklasei, spied šeit>> Cena - Ls 5.

 

 

AKCIJA SIEVIEŠU KLUBĀ ILGST LĪDZ 1. SEPTEMBRIM!

 


Ko tu domā par mūsu akciju? Esi gatava izmantot? Un kā tev patīk mūsu ideja - Sieviešu Kluba Stāstu vakari?