Māmiņa Anna Kovaļčuka gatavo adžiku. Kas tas ir? Uzzini, izlasot recepti!
Māmiņa Anna:
Šī adžika ir laikam domātam tiem, kuri mīl asus ēdienus! Ziemā ļoti labi iet klāt gaļas ēdieniem, un, protams, var ēst salātu vietā!
Vajadzēs:
-2 kg tomātus
-2 kg sarkanās paprikas(citas krāsa,šoreiz gan ne)
-3 gab asos sarkanos piparus(čilli)
-6 galviņas ķiploka
-2 ēd.k.sāls
-1 ēd.k cukura
-1 ēd.k maltie sarkanie pipari
Pagatavošana:
Tomātus un papriku nomazgā, tomātiem izgriež nabiņu un paprikai sēklas no vidus,sagriežam mazākos gabalos.
Papriku,tomātus un čilli samaļ gaļas mašīnā.
Lej katlā un vāra tik ilgi, kamēr katlā visa masa paliek TIEšI uz pusi mazāka.
Pieliekam cukuru,sāli,sarkanos piparus un saspiestus ķiplokus,vāram vēl 5 minūtes.
Lejam tīrās sterilās burciņās un skrūvējam ciet! Burciņas griežām otrādāk un skatāmies, vai labi ir aizskrūvētas.
Asos čilli piparus var likt vairāk vai mazāk, atkarībā no tā, cik nu asu gribat!
Iesūti savu fotorecepti arī Tu, sūtot to uz kristine@maminuklubs.lv!
Ilzīt-tāpēc arī rakstīju ka čilli piparus var likt mažak,jo nevisiem garšo tie asie ēdieni😃😃
man jau liekas,visiem vīriešiem kuriem patīk asi ēdieni ši arī garšotu😉
Riktīga vīriešu zapte!Malacis Anna😀😀😀
Manam vīram ļoti garšo,viņš liek klāt kur vien var pielikt.😀
Ilzīt-tāpēc arī rakstīju ka čilli piparus var likt mažak,jo nevisiem garšo tie asie ēdieni😃😃
man jau liekas,visiem vīriešiem kuriem patīk asi ēdieni ši arī garšotu😉
Riktīga vīriešu zapte!Malacis Anna😀😀😀
Manam vīram ļoti garšo,viņš liek klāt kur vien var pielikt.😀