9 Zelta padomi Jaunā gada sagaidīšanai

9 Zelta padomi Jaunā gada sagaidīšanai

29. Oct 2011, 11:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai Jaunā 2011. gada sagaidīšana būt pozitīvu enerģiju apvīta, Sieviešuklubs.lv atklāj trīs ekspertu padomus, ko darīt Jaungada naktī, lai sev piesaistītu naudu, lielo mīlu un panākumus darbā. Kā sievišķīgi uzcirsties, lai gadumijas ballē būtu vispamanāmākā un galu galā – kā pasargāt savu figūru no ēšanas pārmērībām pie svētku galda! Zelta padomos dalās Sieviesuklubs.lv ekspertes Dita Blūma, Fen šui un numeroloģijas speciāliste, Inese Krūmiņa, SockBox dizainere un diētas ārste Lolita Neimane.

 

Sieviesuklubs.lv ekspertes, numeroloģijas un Fen šui speciālistes Ditas Blūmas Zelta padomu Top 3

 

1. Ja tici krāsu enerģijai Jaungada naktī, uzvelc kaut ko pelēku, baltu vai sudrabotu, kas simbolizēs Sudraba Kaķa, Truša un Zaķa gadu, vai arī tērpies dzeltenā un zaļā - tās ir 2010. un 2011. gada krāsas. Bet, ja šai krāsu enerģijai netici, tad savu Jaungada balles tērpu vari izvēlēties jebkurā sev tīkamā krāsā. Tas ir tādēļ, ka enerģētiski visspēcīgākais brīdis ir Austrumu Jaunais gads, kas mūs sagaida tikai 3. februārī. Tad gan bez balti, pelēkā un sudrabotā neiztikt. Tradicionālajā gadu mijā veiksmi sev piesaisti ar ticības palīdzību!

 

2. Tieši pusnaktī no 31. decembra uz 1. janvāri ievēlies vēlēšanos! Tās piepildīsies kaut vai tikai tādēļ vien, ka vienlaicīgi kopā ar tevi savus sapņus augstākiem spēkiem atklāj vēl simtiem un tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. Kosmosā tiek raidīts ļoti spēcīgs enerģijas vilnis, kas paātrina vēlēšanos piepildījumu.

 

3. Noteikti pievērs uzmanību tam, kādā teikuma formā ietērp savu vēlējumu! Tā kā gada beigās ir dilstošs mēness, ir jāvēl otram (un arī sev!) viss, ko mēness līdz ar savu dilstošo enerģiju var paņemt līdzi. Šogad nevēlēsim viens otram veiksmi, naudu, mīlestību, jo tā dilstošās mēness fāzes ietekmē var iet tikai mazumā. Pareizi savus vēlējumus formulēt šādi: Lai atkāpjas ķibeles, trūkums,nebūšanas darbā, mīlas dzīvē, finanšu jomā… Tomēr atceries neizmantot vārdu „nē“. To zemapziņa nesaprot, tādēļ nolasa teikumu tā, it kā šāds vārds nemaz nebūtu izmantots.

 

Sieviesuklubs.lv ekspertes, Sock Box dizaineres Ineses Krūmiņas Zelta padomu Top 3:


 1. Jaungada tērpa vērtība negarantē izdevušos vakaru, tāpēc, iegādājoties kleitu svinībām, ieteicams neieslīgt galējībās. Tā vietā izvēlēties kaut ko klasiski elegantu, ko pēc tam varēsi nēsāt arī ikdienā visa gada garumā, nevis pēc svinībām novietosi skapja tālākajā stūrī.

 

2. Bet lai Jaungada naktī tu būtu pamanāma, pie klasiskās kleitas piemeklē greznus aksesuārus – interesantu piespraudi vai košas zeķes, uzkrāso sarkanas lūpas un ar smaidu sejā ļaujies vakara burvībai ar pārliecību, ka tu esi visskaistākā.

 

3. Ja pirms gaidāmā pasākuma iegādātais tērps vairs neiet pie sirds, ieskaties savā skapī ar radošu aci, piemēram, centies šķietami vecajiem svārkiem saskatīt jaunu pielietojumu, tos uzģērbjot kā kleitu, vai klasiskajai zīda blūzei piešūt greznas pogas. Īsts glābšanas riņķis!

 

Sieviesuklubs.lv ekspertes, diētas ārstes Lolitas Neimanes  Zelta padomu Top 3:


 1. Jaungada naktī neuzliec sev lielus ēšanas ierobežojumus. Tas gan nenozīmē, ka vari ēst līdz nemaņai, bet tik, cik kārojas, gan! Galu galā tie ir svētki, kuros var baudīt arī dažādus kalorijām bagātākus gardumus, nevis diena, kad uzsākt jaunu diētu. Pēc svētkiem gan seko līdzi tam, ko apēd un cik daudz fizisko aktivitāšu pildi. 1. janvārī ieplāno ēst mazāk, bet vairāk laika velti fiziskajām aktivitātēm. Slēpošanai, pirtī iešanai, peldēšanai baseinā…

 

2. Kāds šampanietis tavai figūrai veselīgāks? Kaut arī Brut ir mazāk kaloriju, dzer to, kas tev vislabāk garšo! Ir svētki un tu vari atļauties tos svinēt ar tādu šampanieti, kādu vien vēlies!

 

3. Lai ar 1. janvāri visas apņemšanās, kas saistītas ar veselīgu dzīvesveida uzsākšanu un diētas ievērošanu tiešām izdotos, ir jāizvirza reāli sasniedzams mērķis. „Katru gadu Jaunajā gadā ir cilvēki, kas kaut ko apņemas un savus solījumus pilda, ir tādi, kas apņemas, bet neko savā dzīvesveidā nemaina, un ir tādi, kas nemaz neapņemas. Šobrīd redzu, ka šova Dejo nost iespaidā arvien vairāk parādās izteikta svara īpašnieku, kas ir gatavi lieko kilogramu skaitu samazināt. Šovs parādīja, ka arī lielu lieko svaru ir iespējams nomest! Ja ir mērķis, 1. janvāri var izmantot kā atskaites punktu,“ tā Lolita Neimane.

 


Kādus trikus tu izmantosi, lai gadumijā piesaistītu veiksmi, būtu visskaistākā un nepārēstos tik ļoti kā Ziemassvētkos?