8 e-studiju priekšrocības tavam skaistumam

8 e-studiju priekšrocības tavam skaistumam

18. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja vakar spējām Tevi uzrunāt un ieinteresēt kļūt par e-studenti un izbaudīt e-studijas, tad šodien vēlamies Tev pastāstīt, kādas ir e-studiju priekšrocības. Tādēļ iekārtojies ērtāk pie sava datora ekrāna un iepazīsties ar visām šīm priekšrocībām.

 

1. priekšrocība – miegs. Kā zināms miegs ir būtisks mūsu labsajūtas, skaistuma un produktīva darba avots. Dienās, kad Tev būtu jādodas uz lekcijām Tu vari izgulēties un tikai tad ķerties klāt mācībām.

 

2. priekšrocība – nekāda stresa. Kā zināms tad stress bojā tavas nervu šūnas un tas ievērojami kaitē tavai veselībai un skaistumam. Tādēļ e-studijas tev piedāvā sabalansētas pozitīva stresa devas. Pozitīvs stress jeb eistress, kas izraisa pozitīvas emocijas, ir vēlams un pat nepieciešams organismam un veselības saglabāšanai. Tādēļ Proti, tev nebūs jāuztraucas par eksāmeniem, neapgūtu vielu vai nokavētu lekciju, mēs par visu esam padomājuši. Tev atliek vien studēt un izbaudīt pozitīvu satraukumu.

 

3. priekšrocība – aktīvs dzīvesveids. Dažādas aktivitātes aizkavē gan fizisku, gan intelektuālu novecošanu. Dari visu to, kas tevi iedvesmo un dara laimīgu, darot kaut ko ar „gariem zobiem” tas neizdosies. Tādēļ e-studijas var lieliski apvienot ar savu dzīves aktivitātēm un aktīvs dzīvesveids studijām nav šķērslis.

 

4. priekšrocība – ceļošana. Ja Tev sirdij tuva ir ceļošana, tad tā noteikti ir lieliska iespēja uzkrāt jaunus iespaidus un emocijas. Tas vairos tavu redzesloku un iedvesmos. E-studijas var būt tavs ceļojumu sabiedrotais, jo vari tās ērti paņemt līdzi jebkurā ceļojumā. Iedomājies kārtot eksāmenu baudot tropisko augļu kokteili kādā pludmales kafejnīcā? Lieliski!

 

5. priekšrocība – sportošana. Sporta aktivitātes ir būtisks tava skaistuma elements. Dodies sportot, spodrini savu skaistumu un fizisko veselību, bet, kamēr nododies krosiņam sporta zālē vai parkā savā pleijerī klausies audio lekciju un spodrini arī intelektuālo veselību.

 

6. priekšrocība – intelekts. Svarīgi, ārkārtīgi svarīgi sevi uzturēt formā ne tikai fiziski, bet arī intelektuāli. Tu taču zini, ka ideālie skaistuma standarti ir nevis 90-60-90, bet gudra-skaista-veiksmīga. Tādēļ e-studijas ir tieši tas, kas nepieciešams, lai izkoptu savu intelektuālo skaistumu.

 

7. priekšrocība – serviss. Dzīves kvalitāte jeb serviss arī palīdz saglabāt skaistumu un veselību. Ir taču atšķirība vai skriet no bibliotēkas uz bibliotēkas meklējot attiecīgos mācību materiālus, vai saņemt speciāli izstrādātus mācību materiālus katram studiju priekšmetam. Mācībspēki ir viena e-pasta vai telefona zvana attālumā. Biznesa vadības koledža saviem studentiem nodrošina augstas klases servisu un atbalstu e-studiju procesā.

 

8. priekšrocība – panākumi. Panākumi vairo pārliecību par saviem spēkiem, savukārt tas uzlabo pašvērtējumu. Izsenis zināms, ka arī panākumi veicina tavu labsajūtu un tad ja viss izdodas un ieguldītais, laiks, darbs un līdzekļi tiek atzinīgi novērtēti un atmaksājas, tas vairo tavu intelektuālo un fizisko skaistumu.

 


Vairāk par ziemas uzņemšanu Biznesa vadības koledžā lasi šeit>>

 

 

 


Kādu iespaidu uz tavu skaistumu atstāj tevis izvēlētā mācību metode?