2011. gada horoskops aunam, vērsim, dvīņiem...

2011. gada horoskops aunam, vērsim, dvīņiem...

31. Oct 2011, 14:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai apmierinātu sievišķīgo interesi par nākamo gadu, iespējams emocionāli sagatavotu sevi grūtajam (vai vieglajam!) 2011. gadam un varbūt pat vienkārši uzlabotu sev šodienas omu, piedāvājam iepazīties ar horoskopa prognozi nākamajam gadam!

 

AUNS

Aizvien tiks pārbaudītas jūsu partnerattiecības un mērķtiecība. Laiks līdz jūlijam – izaugsmei. Dariet visu, lai attīstītu sevi, mācieties, dodieties ceļojumos. Varat iesaistīties arī investīcijās, jo viss, ko izdarīsiet savas labklājības celšanai, vēlāk atmaksāsies. Īpaši enerģiski mēneši solās būt – aprīlis, jūlijs, augusts. Zīmes pirmajā pusē dzimušajiem gads ir raksturojams kā brīvības meklējumu laiks – nenodedziniet aiz sevis tiltus! Iespējams, ka mīļotais cilvēks netiks līdzi Jūsu izaugsmei. Rezumējot – iespējams viens no veiksmīgākajiem gadiem.

 

VĒRSIS

Gada sākums salīdzinoši mierīgs, bez īpašām izmaiņām. Izaugsmes laiks sāksies no jūnija vidus. Būs izteikta vēlme pēc personiskās izaugsmes, vēlme pēc sociālā statusa apliecināšanas iespējām. Iespējami papildus finanšu ienākumi, veiksme investīcijās. Iespējama krišana galējībās, liekā svara rašanās. Piesardzību ievērot vēlams februārī, maijā, jūnijā un oktobrī. Aktīvs sports ieteicams martā, augustā, decembrī. Rezumējot – galvenais nekrist galējībās, tad viss izdosies!

 

DVĪŅI 

Gads, kura ietvaros piepildīsies daudzas agrāk uzsāktās aktivitātes. Iespējama jauna transporta līdzekļa iegāde. Aktīva ceļošana Latvijas robežās. Izteikts pļāpīgums un komunikācija. Februārī, aprīlī un oktobrī – laiks fiziskām aktivitātēm. Martā, jūlijā un decembrī – paaugstināts traumatisma risks, strīdi. Martā, aprīlī, augustā un septembrī – nostipriniet savu mērķtiecību un skaidri izprotiet, ko vēlaties no dzīves un kā to sasniegt. Rezumējot – ceļojumu gads.

 

VĒZIS

Šajā gadā diemžēl būs nedaudz jāparaud. Paaugstināts emocionālais fons, krišana emociju galējībās. Kristiska gada pirmā puse – nav ieteicams doties tālos ceļojumos, pieņemt izšķirošus lēmumus, kā arī mainīt dzīvesvietu. Iespējama dažādu veselības kaišu atjaunošanās, sevišķi augustā un septembrī. Sportam labs laiks martā, jūnijā un decembrī. Aprīlī, augustā un septembrī esiet piesardzīgi ar vingrošanas aktivitātēm.

 

LAUVA

Gads, kura ietvaros varēsiet nodoties pašapliecināšanās spējām. Aktivizēsies bērnu jautājums, viss, kas saistīts ar dzimtas turpināšanu. Gada pirmā puse veiksmīga dažādām spekulācijām, spēlēm, loterijām, kā arī vienkārši izklaidēm. Galvenās aktivitātes ieteicams veikt martā un aprīlī. Februārī, maijā, jūnijā un oktobrī ievērojiet piesardzību fizisko aktivitāšu laikā. Aprīlī, jūlijā – izkustieties!

 

JAUNAVA 

Gads bez īpašiem akcentiem. Vērā ņemama kustība sāksies ap augustu, kad aktivizēsies darba sfēra. Kritiskie mēneši – marts, jūlijs un decembris. Veiksmīgs laiks – maijs, jūnijs, augusts un septembris. Rezumējot – nav pamata satraukties!

 

SVARI

Vēlamās darbības šajā gadā: skaidrības ieviešana attiecībās, disciplīnas attīstīšana, skaidrs skatījums par to, ko vēlaties no dzīves. Kritiskais laiks – gada pirmie 6 mēneši. Šajos mēnešos vēlamās darbības: nepieņemiet sasteigtus lēmumus attiecību sfērā, mācieties izprast attiecību modeļus, nepārtrauciet attiecības ar biznesa partneriem. Piesardzību vēlams ievērot aprīlī un augustā. Materiālajā ziņā – ļoti daudz jāstrādā, rezultāts būs redzams pēc ilga laika. Rezumējot – nav no labākajiem gadiem!

 

SKORPIONS

Gada sākums – neitrāls. No jūnija vēlams ievērot piesardzību gandrīz visās dzīves jomās. Otrajā gada pusē nepieņemiet izšķirošus lēmumus, izvairieties no tāliem braucieniem. Traumatiski var būt februāris, jūnijs, oktobris. Sportot vēlams martā, augustā, septembrī un decembrī. Rezumējot – pieskatiet sevi gada otrajā pusē!

 

STRĒLNIEKS

Salīdzinoši veiksmīgs gads. Jutīsieties savā elementā. Visaktīvākā būs gada pirmā puse. Vēlamās darbības: doties ceļojumā, uzsākt mācības, dažādu treniņprogrammu uzsākšana, filozofisko uzskatu maiņa. Mērķtiecības treniņiem var pievērsties augustā un septembrī. Traumatiskie mēneši – marts, jūlijs un decembris. Sportot ieteicams februārī, aprīlī un oktobrī. Rezumējot – labs gads labiem cilvēkiem!

 

MEŽĀZIS

Salīdzinoši pagrūts gads. Tiks pārbaudīta izturība un pacietība. Kritiska gada pirmā puse. Vēlams attīstīt: pacietību, mērķtiecību, spēju pieņemt pārdomātus lēmumus. Gada pirmajā pusē vēlams izvairīties no: investīciju veikšanas, pārslodzes (sevišķi sirds), krišanas galējībās. Sportam labvēlīgs laiks – maijs, decembris. Traumas var būt augustā un aprīlī. Attiecību jomā – būs labi!

 

ŪDENSVĪRS

Visnotaļ patīkams un stabils gads. Pirmā gada puse iezīmēsies ar: centieniem pēc stabilitātes, izpratni par saviem nākotnes mērķiem, iespējami veiksmīgām investīcijām un darījumiem, jaunu draugu iegūšanu. Īpaši veiksmīgi mēneši – marts un aprīlis. Sportot ieteicams aprīlī un jūlijā. Traumatisma risks – februārī, jūnijā un oktobrī. Rezumējot – laiks ņemt no dzīves to, ko vēlaties!

 

ZIVIS

Janvārī tie, kas dzimuši zīmes beigās, vēl izjutīs Jupitera labvēlīgo ietekmi. Gada griezumā netiks novērota īpašā kolektīvā aktivitāte. Martā var būt paaugstināts traumatisma risks. Maijs, jūnijs, augusts un septembris – laiks sportošanai. Decembrī nepieņemiet būtiskus lēmumus. Veselība – gada beigās var būt traumas, bet kopumā viss būs kārtībā. Rezumējot – salīdzinoši mierīgs gads.

 

 

Horoskopa prognozi speciāli Sieviešu Klubam izveidoja astrologs Jānis Bēniķis.

Pierakstīja – Sieviešu Kluba biedrene Ligucci83 (Sieviešu Kluba rīkotajā seminārā, kuru vadīja astrologs Jānis Bēniķis).

Foto: Flickr.com

Kā tev patīk savs nākamā gada horoskops?

02. Jan 2011, 10:28

Hei, a man divas lietas 100%, jo tieši tas arī bija ieplānots šajā jaunajā gadā 😃

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 01. Jan 2011, 14:55

oo,man pozitīvs,bet bērnu man pašlaik pietiks 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 01. Jan 2011, 14:48

Es taču teicu, ka šis būs MANS gads 😀😀😀

01. Jan 2011, 14:17

kur nu man vel lieko svaru? 😃