20.09. STV: Pirmo zobiņu kopšana, ādas pigmentācija, D vitamīna nozīme

20. Sep 2020, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā jūsu ģimenē iesākās šīs svētdienas rīts? No sirds ceram, ka mierīgi ar kopīgām ģimenes brokastīm un, protams, Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu.

Ja tomēr šorīt miegs bijis saldāks vai arī, tieši otrādi, jau no agra rīta esat devušies pastaigās vai rudens darbos, nekas nav nokavēts, jo Māmiņu Kluba raidījumus var atkārtoti noskatīties sev ērtākajā laikā.

Aivim un Leldei Ceriņiem ir būtiski savā meitā ieaudzināt tādu vērtību kā sirds siltums, kas pavisam noteikti piemīt arī viņiem pašiem, ko varēji sajust arī mūsu svētdienas sarunā. Tajā runājām par vecāku lomu, bērnu audzināšanu un vērtībām.

Pirmie zobiņi ir liels notikums, taču jautāsi, kā tos pareizi kopt? To raidījumā vaicājām speciālistam, kurš dalījās ar praktiskiem ieteikumiem mazuļa pirmo zobiņu kopšanā.

Kad laukā kļūst aukstāks, aizvien vairāk sākam domāt par imunitātes stiprināšanu. Un tā, protams, nav atdalāma no D vitamīna, kas, ai, kā mūsu platuma grādos dzīvojošajiem cilvēkiem pietrūkst! Raidījumā skaidrojām, kāpēc vēl mūsu organismam tik svarīgs ir D vitamīns, un no kāda vecuma bērniem to vajadzētu uzņemt papildus.

Kaķītis vai sunītis ir teju ikviena bērna sapnis, soloties par viņu pastāvīgi rūpēties, mīļot un gādāt. Jā, ja runājam par mājdzīvniekiem, vai esi kādreiz aizdomājusies, ko bērni iemācās un ko viņiem dod tas, ka mājās ir mājdzīvnieks?

Skaistai un laimīgai māmiņai arī laimīgs un ar dzīvi apmierināts bērniņš. Tam nevar nepiekrist, tāpēc kopā ar Superbēbītes Odetas māmiņu skaidrojām, kā parūpēties par ādu, lai neveidotos pigmentācijas laukumi un ko darīt, ja tie tomēr parādījušies.

Māmiņu Klubs turpina testēt jaunas lietas, vietas un pieredzi! Šoreiz raidījumā Rūta dalījās ar savu pieredzi par meitiņu atiecībām ar piena produktiem.

 

TV