ONLINE TV videoieraksts: 19.augusts

28. Aug 2020, 09:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan līdz skolas sākumam vēl ir kāds laiciņš, mēs, Māmiņu Klubs, aicinām ikvienu topošo un esošo māmiņu lietderīgi izmantot laiku arī vasarā, pieslēdzoties Māmiņu Kluba Online TV, kas ļauj tiešsaistē satikt dažādu jomu speciālistus un iegūt atbildes uz sev aktuāliem un svarīgiem jautājumiem.

Ieskaties un uzzini, kādas tēmas tevi sagaida Māmiņu Kluba Online TV raidījumā!

Kā pareizi kopt sejas ādu pēc vasaras sezonas?

Vasarā kāri tveram katru saules staru, cenšoties iesauļoties un dabīgā veidā uzņemt D vitamīnu, taču pēc intensīvās uzturēšanās saulē sejas ādai nepieciešama īpaša kopšana. Tāpēc tiksimies ar speciālistu, kurš skaidros, kā pareizi kopt sejas ādu un to intensīvi mitrināt pēc vasaras sezonas, kad to ietekmējusi saule un arī kondicionētais gaiss.

Ko darīt, ja māmiņai pazudis pieniņš?

Zīdīšana ir tēma, par kuru teju ikvienai māmiņai ir daudz jautājumu. Tāpēc šoreiz kopā ar krūts zīdīšanas speciālisti Sandru Lasi meklēsim atbildes uz jautājumu, kā rīkoties gadījumos, kad māmiņai pazudis pieniņš? Šādas situācijas rada daudz uztraukumu un stresa, tāpēc 19. augustā pieslēdzies Māmiņu Kluba Online TV, lai uzzinātu eksperta ieteikumus.

Eļļa un taukvielas uzturā

Veselīga uztura tēma ir ļoti aktuāla, jo uzturs lielā mērā nosaka to, kā mēs ikdienā jūtamies, kāda ir mūsu veselība. Šajā reizē tiksimies ar uztura speciālistu, kurš skaidros par eļļas un taukvielu nozīmi uzturā, un kopīgi pagatavosim veselīgus un gardus salātus.

 

Vai bērns ir gatavs skolai?

Drīz skolēni vērs skolas durvis. Ja lielākajai daļai vairums skolai vajadzīgo lietu jau sagādātas, un varētu teikt, ka bērns skolai jau gatavs, uz šo jautājumu var palūkoties arī no veselības viedokļa, ko darīsim Māmiņu Kluba Online TV raidījuma laikā. Raidījumā tiksimies ar "Veselības centrs 4" fizioterapeiti Lolitu Kebergu, lai runātu par bērnu veselības sagatavotību skolai. Kā zināt, ka bērns ir gatavs skolai, kā pārbaudīt bērna izturību? Par to visu jau 19. augustā.

Bērnu redzes veselība

Māmiņu Kluba Online TV 19. augusta raidījumā bērnu veselībai būs veltīti vairāki sižeti, tostap ar speciālistu runāsim par bērnu redzes veselību. Kādas redzes pārbaudes bērnam tiek veiktas, kādā vecumā un kuros gadījumos tās ir jāveic obligāti?

Pakojam dzemdību somu topošajai māmiņai

Gatavojoties mazulīša ienākšanai pasaulē, topošie vecāki bēbītim sarūpē pūriņu, liekot tajā visu mazulītim vajadzīgo - drēbītes, aprūpei vajadzīgās lietas, arī autiņbiksītes. Tiesa, te ne viens vien vecāks atduras pret jautājumu, kā plašajā piedāvājumā izvēlēties bēbītim piemērotākās autiņbiksītes? To noskaidrosim Māmiņu Kluba Online TV raidījumā, kurā runāsim arī par jaunajai māmiņai nepieciešamajām higiēnas precēm.