15.novembra TV raidījuma lielajā intervijā - biedrības "Esmu klāt" vadītāja Sanita Ziediņa

13. Nov 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas svētku nedēļā tiksimies Māmiņu Kluba TV raidījumā, lai runātu par jautājumiem, kas būtiski jaunajiem vecākiem, kuru mazuļi būs tie, kuri pēc gadiem nesīs mūsu mīļās Latvijas vārdu pasaulē, kā arī gatvosimies svētku svinēšanai.

Svētdienā, 15.novembrī, plkst. 9.20 gaidīsim jūsu visus pie TV ekrāniem, kur kanālā STV šoreiz vēstīsim par šādām tēmām.

Gaidot Vispasaules priekšlaikus dzimušo bērniņu dienu, lielajā intervijā sarunāsimies ar šādu bērniņu mammu Sanitu Ziediņu. Viņas piedzīvotais transformējies arī palīdzībā citiem vecākiem.

Trešdien Latvijai dzimšanas diena! Vai arī jūsu mājās šie svētki kļuvuši par sirsnīgu tradīciju, kad visa ģimene sanāk pie svētku galda un ir blakus viens otram? Šajā svētdienā runāsim par to, kā gatavosies Latvijas svētku svinēšanai, un kāpēc tas ir tik svarīgi.

Kā uzsākt bērniņa piebarošanu, ar ko sākt? To vaicāsim ģimenes ārstei, kura dalīsies ar savām rekomendācijām.

Nereti dzirdam vecākus piesaucam dažādas alerģijas. Reizēm tas ir pamatoti, jo alerģija ir patiešām pierādīta. Kā noteikt, vai bērnam ir alerģija, kā gatavoties analīžu nodošanai, raidījumā skaidros bērnu alergoloģe.

Priekšlaikus dzimis bērniņš ir liels straukums, neziņa un daudzi jautājumi. Māmiņu Klubs šajā svētdienā viesojās pie ģimenes, kurā meitiņa dzimusi daudz ātrāk par ārstu noteikto laiku, kā arī tikāmies ar speciālistu, kurš stāstīja, kā veidot emocionālo kontaktu ar priekšlaikus dzimušu mazuli.

Kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāju Rūtu turpināsim atklāt jaunas vietas un lietas, šajā raidījumā viesojoties keramikas darbnīcā, lai paši savām rokām darinātu traukus.

Tiekamies 15.novembrī plkst. 9.20