14.jūnija Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - Jānis un Zane Šipkēvici

13. Jun 2020, 13:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūnijs jau gandrīz pusē! Vai spēj tam noticēt? Šķiet, vasara tikai tikko sākās, bet nu jau tā uzņēmusi pamatīgus apgriezienus. 

Šīs svētdienas rītu noteikti iesāc kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījumu, jo sižetos atradīsi daudz noderīga, ko paņemt sev līdzi turpmākajā vasarā. Protams, būs arī kāds vasarīgs našķis!

Lielajā intervijā šajā svētdienā tiksimies ar Zani un Jāni Šipkēviciem, kuru ģimenē aug mazais dēliņš Kristaps. Sarunā abi atklās par to, kā abi audzina bērnu un kā ir dzīvot laukos.

Kopā ar Rimi Bērniem šefpavāru pagatavosim spirdzinoši gardu rabarberu musu. Varam apsolīt, ka šī garduma recepte būs pa spēkam ikvienam!

Teju visiem bērniem patīk ūdens, un Superbēbīte Odeta nav izņēmums. Šajā raidījumā kopā dosimies uz peldēšanas nodarbību, kā arī uzzināsim, kādus ieguvumus bērns no peldināšanas saņem. Protams, neaizmirsīsim arī par pašu māmiņu labsajūtu, jo ar ūdens procedūru palīdzību ir iespējams uzlabot gan pašsajūtu, gan arī ķermeņa aprises.

Vasara ir klāt, saulīte silda, tāpēc svarīgi pasargāt savu ādu no tās viltīgajiem zobiņiem. Ja kādu iemeslu dēļ tas nav izdevies un āda saulītē apdegusi, obligāti jāveic pasākumi tās atjaunošanai. Kādi tie ir, par to jau svētdien raidījumā.

Ja jau vasara, tad arī daudz vairāk laika pavadīsim ārā, dosimies pastaigās, brauksim ekskursijās. Lai pietiktu spēka atklāt pasauli, līdzi jāņem arī uzkodas. Raidījumā sarunāsimies ar speciālisti, lai uzzinātu, kā pareizi uzglabāt līdzi ņemamo ēdienu.

Tiekamies 14.jūnijā plkst. 9.20