11.oktobra TV raidījuma lielajā intervijā - Mārtiņš Kanters

09. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauna nedēļa, jauns raidījums! Mums šajai svētdienai ir sagatavoti vairāki interesanti stāsti, kas noderēs vecākiem, kuriem ir svarīga sava un bērnu veselība un attīstība. Vai esi gatava aizraujošam svētdienas rītam?

Uzzini, par ko stāstīstim jau šo svētdien!

Lielajā intervijā tiksimies ar Mārtiņu un Žaneti Kanteriem, lai runātu par to, ko iemācījušies laulības laikā, bērna audzināšanu un nākotni.

Rūpes par bērnu veselību mūs pavada ik dienas, jo sevišķi tad, kad bērniņš vēl ir mazs un tikai pieslīpējamies viens otram. Dažkārt, dažādu apstākļu rezultātā, mazulītim var rasties autiņbiksīšu dermatīts, kas var radīt raizes māmiņai un diskomfortu mazulim. Tiksimies ar ārstu, lai uzzinātu, kā rīkoties, lai šādas situācijas nepiedzīvotu.

Siltais laiks pamazām atvadās, tāpēc jāsāk domāt par to, ko villkt mugurā, lai silti būtu arī vēlā rudenī un ziemā. Dosimies noskaidrot, kas  šajā sezonā modē ziemas apģērbu plauktos!

Gatavošana ir lielisks hobijs, kā palutināt gan sevi, gan savus tuvos. Šoreiz Rimi Bērniem šefpavārs Normunds Baranovkis dalīsies ar iedvesmojošu recepti, kā pagatavot pildītus tomātus. Izrādās, tas ir pat ļoti vienkārši!

Rotaļāšanās ieņem ļoti lielu lomu bērnu attīstībā. Tāpēc tiksimies ar speciālistu, lai uzzinātu, kāds ir bērnu ieguvums no rotaļāšanās ar robotiem.

Māmiņu Klubs nav saruna tikai par bērniem, bet arī par mums, sievietēm. Tāpēc mēs meklējam jaunas iespējas, kā satikties ar jums, daiļās dāmas, lai runātu par tēmām, kas ikvienai no mums aktuālas. Šajā raidījumā atskatīsimies, kā mums veicās sievietēm veltītajā pirmajā Iedvesmas vakarā!

Tiekamies 11.oktobrī plkst. 9.20