10.janvāra TV raidījuma lielajā intervijā - Sanda Dejus

08. Jan 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba TV raidījuma jaunā sezona sākas jau šo svētdien - 10.janvārī! Tāpēc gaidīsim tevi plkst. 9.20 pie TV ekrāna, lai kopīgi satiktos un kopā pavadītu vērtīgi laiku, iedvesmojoties, ieklausoties speciālistu rekomendācijās un tvertu atziņas no mūsu sarunu viesiem.

Gadu iesāksim aktīvi un koši, uz lielo sarunu aicinot atraktīvo Sandu Dejus, kura sarunā atklās savu pieredzi mammas lomā, kā arī to, kā sevi savulaik bija iztēlojusies kā mammu.

Ja pieteicies pirmais bērniņš, it viss, kas saistīts ar mazuļa aprūpi, vēl ir ļoti nezināms. Viens no jautājumiem, kas uztrauc jaunos vecākus, ir kā izvēlēties savam bērniņam atbilstošākās autiņbiksītes? To svētdien raidījumā vaicāsim speciālistam.

Mēs visi zinām, ka laika plānošana ir atslēga sakārtotai ikdienai bez lieka stresa, tomēr kā iemācīt laiku plānot bērnam, un no cik gadu vecuma bērns ir gatavs šādam pienākumam? Pieslēdzies 10.janvārī plkst. 9.20 kanālam STV un saņem praktiskus speciālista ieteikumus.

Jauns gads iesācies ar jauniem sapņiem un mērķiem. Tiesa, ņemot vērā pašreizējos apstākļus, varam baidīties sapņot un tiekties uz lielākiem mērķiem. Tāpēc raidījumā kopā ar Rūtu Dvinsku veidosim vēlmju kolāžu, kas var kalpot kā viens no atbalstiem, lai nenobītos no sapņiem un tiektos uz tiem.

Tiekamies 10.janvārī plkst. 9.20