108 Saules Sveicieni Ziemas Saulgriežos

108 Saules Sveicieni Ziemas Saulgriežos

16. Dec 2015, 10:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemas Saulgrieži ir kustība, rituāls kurā katrs ir dalībnieks. Katrs ir svētku un pasaules daļa. Šis ir laiks, kad Saules siltums un devums iet mazumā, jo astroloģiski tā atrodas zemākajā punktā. Šis ir laiks, kad spējam piedzīvot īpaši meditatīvu, transformējošu pieredzi, kad padarītajam ir īpaša nozīme. 

Turpinot tradīcijas, Labo Sajūtu Laboratorija aicina 20.decembrī piedalīties labdarības pasākumā “108 Saules Sveicieni” (Surya Namaskar 108), radot savu iekšējo uguni mēs stiprinam un attīram sevi, savu māju un pilsētu, valsti un zemi no visa vecā, savu laiku nokalpojušā un palīdzam Saulei.

Sekojot jogas tradīcijām, Saules Sveicieni, tiks veikti 108 reizes, uzsverot nevardarbības (ahimsa) principu, mērķējot uz visu izpildi vai tik, cik katram pa spēkam. Kādēļ tieši 108? 108 tiek uztverts kā mistisks, labvēlīgs un spēcīgs skaitlis daudzās tradīcijās, matemātikas zinātnēs un astroloģijā tam piemīt deviņvīru spēks, saskaitot kopā iegūst “9”, kas Dieva dots pilnības skaitlis.

108 Saules Sveicienu nodarbība notiks: 20.decembrī CrossFit Factory Riga.

Nodarbības sākums: plkst. 10.00, lūdzam ierasties jau 9.30.

Pasākuma dienā būs iespēja ziedot apģērbu, bērnu mantas, inventāru un citas noderīgas lietas (derīgs termiņš un mantas labā, tīrā, nesabojātā stāvoklī) Biedrībai „Latvijas Sarkanais Krusts”.

Dalības maksa: 15 EUR (iekļautas brokastis sadarbībā ar EcoCatering, ūdens, autostāvvieta).

Visi līdzekļi tiks ziedoti Biedrībai “Dzīvnieku pansija Ulubele” – dzīvnieku patversmes iemītniekiem, viņu uzturēšanai un aprūpēšanai.

108 Saules Sveicienus vadīs: Labo Sajūtu Laboratorijas pasniedzēji.

Līdzi jāņem: jogas paklājiņš, sedziņa.

Informatīvie atbalstītāji: slowyogalife.com (Yoga Lifestyle Magazine).

Sadarbības partneri: CrossFit Factory Riga, EcoCatering, Pranamat.

Dods devējam atdodas! Esi aktīvs un palīdzi ar brīvprātīgo darbu pasākuma laikā, ziedojumu, informatīvo vai kādu citu atbalstu! Savus ierosinājumus vai gatavību palīdzēt ziņo Labo Sajūtu Laboratorijai.

Aicinām visus laicīgi pieteikties īpašajai nodarbībai!

Labo Sajūtu Laboratorija

+371 67 887 581, +371 29 330 280

Brīvības gatve 214b-504 (5.st.), Rīga

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

www.navayoga.lv