10 skaisti un oriģināli plānotāji tavam 2020.gadam

10 skaisti un oriģināli plānotāji tavam 2020.gadam

26. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl pirms pāris gadiem plānotāju piedāvājums bija samērā trūcīgs - standarta izmēra blociņi ar drūmas krāsas vākiem un gadiem nemainīgu dizainu. Tagad viss mainījies un katrs cenšas radīt visoriģinālāko plānotāju, izmantojot dažādus vāku materiālus, krāsas, iekšlapu dizainu. Ja vien būtu iespēja, varētu izvēlēties tos visus, bet tas būtu ļoti nepraktiski un no plānošanas čiks vien sanāktu.

Tāpēc Māmiņu Klubs meklēja oriģinālākos un skaistākos plānotājus 2020.gadam. Iespējams, kāds no tiem palīdzēs organizēt tavu nākamo laimīgo gadu.

Manilla "Ziedu simfonija" sērijā ietilpts septiņi dažādi plānotāji 2020.gadam, kas tapuši, iedvesmojoties no sakuras ziediem un leduspuķēm. Tev noteikti patiks plānotāja iekšpusē esošā papīra kabatiņa, kurā uzglabāt svarīgus čekus vai receptes.

Jetes plānotājs "Plāno neplānot" mudina 2020.gadā atstāt vietu improvizācijai. Un patiesi, šajā plānotājā nav nekā lieka - A6 izmēra plānotāju būs viegli paņemt līdzi ikdienas gaitās pat vismazākajā somiņā, un tajā patiesi nav nekā lieka - vien eleganti mākslas darbu foto, lai dienas būtu krāsainākas, košākas un iedvesmojošākas.

"Šodiena ir vislabākā diena", apgalvo grāmatžurnāla I'mperfekt veidotāji, kuri 2020.gadam radījuši ārēji neuzkrītošus, korektus un elegantus plānotājus, kas būs lielisks aksesuārs dienu no dienas visam nākamajam gadam. Tas sevī slēpj daudzus iedvesmojošus citātus, lai nākamajā gadā katra diena tiešām būtu vislabākā.

Ja vēlies, lai nākamais gads būtu košs, tad, iespējams, tavu ideālo plānotāju radījis ZIB*. Skaistos mākslīgās ādas vākos ar iespiestu reljefu, iekšlapās tas slēpj daudzas teiksmainas ilustrācijas, kuras varēsi papildināt un izkrāsot. Nākamais gads patiešām solās būt košs!

Mazs plānotājs lieliem mērķiem, jo 2020.gadā tev tādi noteikti būs. Maza izmēra plānotājs, kas ietilps arī mazākās somiņās. Tajā atradīsi četras īpaši atlasītas receptes, iedvesmojošus citātus un stāstus.

Dream Light plānotājs nemudinās tev cīnīties ar sevi, izkāpt no komforta zonas vai arī cīnīties par bezgalīgiem mērķiem. Nē, nē, šis plānotājs radīts ar mērķi, lai palīdzētu tev ieklausīties sevī, baudīt mirkli, cienīt gan sevi, gan citus un, pāri visam, saglabāt mīlestību un sievišķību.

Sievišķīgs un elegants, tāds ir  My time manager plānotājs. Tas izceļas ar vairākiem maziem knifiņiem, kurus, iespējams, neatradīsi citos plānotājos. Piemēram, iespēju ērti sadalīt katru savu dienu pa stundām no plkst. 8:00 līdz 20:00. Tagad tajā iekļautas arī papildu piezīmju lappuses ikdienas pierakstiem, lai nedēļas plānošana būtu pādomāta un kvalitatīva.

Lai 2020.gadā netrūktu motivācijas jauniem darbiem un mērķiem, Oh My Days plānotājā iekļauti motivējoši teksti no izaugsmes treneres Evijas Šaltes-Novickas. Arī šī plānotāja priekšrocība ir iestrādātā kabatiņa mazu piezīmju uzglabāšanai, bet, lai plānošana būtu aizraujošāka, komplektā nāk arī speciālas uzlīmes. Kā uzsver plānotāja veidotāji, tā saturs un dizains piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem.

Gaumīgi radošs ir PIPARMĒTRAS #uzplauktikdienā plānotājs 2020.gadam, kurā iekļauti mākslinieces Alises Ķīnastas akvareļi. Tā kā katrs no tiem iesaiņots skaistā kastītē, iespējams, šī būs ļoti īpaša dāvana tavai foršajai draudzenei Ziemassvētkos. 

"ArSauli Plānrādis" atklāj mazu daļu no mums atstātā senču garīgā mantojuma. Tas ir kā aicinājums katram turpināt meklēt un rast atbildes uz svarīgākajiem esības jautājumiem. Ar šo īpašo plānotāju atklāsi jaunus dārgumus no Dainu skapja pūra lādes. Izgatavots no otrreiz pārstrādāta papīra.