1.maijā Mežaparkā pasākums dāmām - Sieviešu skrējiens

1.maijā Mežaparkā pasākums dāmām - Sieviešu skrējiens

09. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai izbaudītu sportot prieku un pierādītu, ka sports ir piemērots ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei, SIA Sportland 1.maijā Mežaparkā organizē pirmo plaša mēroga pasākumu dāmām - "Sieviešu skrējienu".

Aicinām ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi izaicināt sevi kādā no trīs piedāvātajām disciplīnām 7 km garumā: skriešanā, nūjošanā un iešanā. Iešanas disciplīna ir jaunums Latvijā un domāts visām tām dāmām, kas nebaidās atšķirties.

Kā papildus motivators katrai dāmai, Sieviešu skrējienam izvēlētas vēstneses -  TV seja Anna Rozīte, modes blogere Agnese Kleina, Krievu drāmas teātra aktrise Jekaterina Frolova, TV raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte, aktrise Dārta Daneviča, žurnāla "Shape" galvenā redaktore Gundega Bičevska, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece.

Lai Sieviešu skrējiena sacensība ikvienai sievietei aizritētu veiksmīgi, pieredzējušais un daudzu sabiedrībā zināmu dāmu iemīļotais fitnesa treneris Ralfs Upmanis ir izstrādājis treniņu programmas, kuras paredzētas gan iesācējām, gan pieredzējušām sportotājām, un nodrošinās pozitīvu startu un finišu 1.maijā.

 

Informācija par skrējienu un reģistrāciju ir pieejama „Sieviešu skrējiena“ izveidotajā mājaslapā www.sieviesuskrejiens.lv un sociālajā tīklā www.facebook.com/sieviesuskrejiens .