09.06 STV: Rabarberu saldējums, ēšanas traucējumi, mazuļa ēdināšana ceļojumā

09.06 STV: Rabarberu saldējums, ēšanas traucējumi, mazuļa ēdināšana ceļojumā

09. Jun 2019, 10:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labrīt svētdienas rītā! Vai pēc vakardienas foršā pasākuma šorīt jau paguvi noskatīties Māmiņu Kluba jauno TV raidījumu?

Nē? Tad nebēdā, īpaši tev esam sarūpējuši atskatu uz šodienas raidījuma sižetiem. Atvēli laiku sev un izbaudi sarunas, noderīgo informāciju!

 

Kas vēl labāk piestāv karstai vasaras dienai (jo sevišķi, ja tā ir svētdiena) kā saldējums? Noskaties recepti un pagatavo to arī savās mājās!

 

 

Kāpēc gan jaunas meitenes saslimst ar tādiem ēšanas traucējumiem kā anoreksija un bulīmija, un vai tos iespējams izārstēt? Devāmies pie speciālistiem noskaidrot! Vaicājām, kāpēc šādiem ēšanas traucējumiem jāpievērš uzmanība, un ko mēs, mammas, varam darīt, lai savām pusaugu meitām palīdzētu ar to tikt galā.

 

 

Uzzinājām, kā pasargāt savu un savu ģimenes locekļu ādu no saules zobiņiem.

 

 

Vasara nav iedomājama bez ceļojumiem, tāpēc meklējām atbildi uz jautājumu, kādu pārtiku ņem līdzi, dodoties ārpus mājas siltajās vasaras dienās, lai mazais būtu pietiekami paēdis. Noskaidrojām, cik ilgi ir derīgs gatavs burciņēdiens, un kā vislabāk uzglabāt pārtiku, ja esam to gatavojušas pašas.

 

 

Lielajā intervijā tikāmies ar stilisti un modes mākslinieci Ivetu Vecmani, lai runātu par sievietes izskatu un to, kāpēc sievietes par sevi nerūpējas. Protams, neizpalika arī sarunas par mammu būšanu un sajūtām šajā lomā.

 

 

Visu raidījumu skaties

 

 

TV