06.10. STV: Zivs mazuļa uzturā, rotaļāšanās, D vitamīna līmeņa noteikšana

07. Oct 2019, 22:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums bija liels prieks šodien satikties ar jums šīs sezonas pirmajā raidījumā. Atzīsim, bijām nedaudz satraukušies, gaidot jauno sezonu, jo katra sezona ir kā jauns sākums - jaunas tēmas, jaunas sarunas, jaunas satikšanās. Un šajā reizē - arī jauna TV raidījuma vadītāja, mūsu lieliskā Rūta Dvinska!

Ja tomēr kāda iemesla dēļ šis rīts tev nesākās pie TV ekrāna, skatoties jaunāko raidījumu, tad visus 6.oktobra sižetus vari noskatīties šeit!

Pirmajā raidījumā iepazināmies ar jauno raidījuma vadītāju Rūtu Dvinsku. Uzzinājām, kādas ir viņas vērtības, kas viņai dzīvē ir vissvarīgākais.

Devāmies pie speciālista, lai noskaidrotu, vai ar saulīti un uzturēšanos dienasgaismā ir pietiekami, lai organismu nodrošinātu ar vajadzīgo D vitamīna devu? Uzzinājām, kā notiek D vitamīna līmeņa noteikšana un kas mums var palīdzēt uzņemt tik ļoti organismam vajadzīgo vitamīnu.

Noskaidrojām, kādas spēles ir vispiemērotākās bērniem dažādos vecuma posmos, un to, kāpēc bērnam ir tik ļoti svarīgi rotaļāties kopā ar māmiņu, tēti un pārējiem ģimenes locekļiem.

Uzzinājām visu svarīgāko par zivs iekļaušanu mazuļa uzturā - no cik mēnešu vecuma tās ieteicamas un kādām zivīm dot priekšroku.

Lielajā intervijā tikāmies ar Kristīni Virsnīti. Mūsu iemīļoto raidījuma vadītāju, ar kuru kopā esam bijuši 10 gadus. Piedzīvojuši tik daudzas emocijas un notikumus. Šodien ar Kristīni tikāmies mainītās lomās, jo šajā svētdienā viņa bija raidījuma lielās intervijas viesis. Runājām par dzīvi, bērniem un nebaidīšanos spert soli pretī pārmaiņām.

Visus Māmiņu Kluba raidījumus skaties

 

TV