06.09. STV: Strijas grūtniecēm, smieklu joga, redzes pārbaude bērnam

06. Sep 2020, 09:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā svētdienas rītā pēc vasaras brīvdienām bija prieks jūs atkal redzēt pie TV ekrāniem tik kuplā skaitā! 

Mēs atkal esam atpakaļ, lai tiktos ar jums ik svētdienu un runātu par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei un ģimenei.

Ja tomēr kāda iemesla dēļ šis rīts tev nesākās pie TV ekrāna, skatoties jaunāko raidījumu, tad visus 6.septembra sižetus vari noskatīties šeit!

Lielajā intervijā tikāmies ar bijušo basketbolisti un Matildes mammu Guntu Baško, kura uzskata, ka katrai sievietei ir savs īstais brīdis, kad kļūt par mammu. Gunta atklāja, kuras ir tās īpašības, kuras savulaik viņai devis sports, bet tagad noder meitiņas audzināšanā.

Uzzinājām, ko pirmajos sešos mēnešos apguvusi superbēbīte Odeta. Konsultējāmies par mazuļu attīstību pie fizioterapeites, kura pastāstīja par gadījumiem, kad jāvēršas pie ārsta, lai veiktu bērniņa izmeklējumus.

Stāstījām, kā rūpēties par bērna emocionālo veselību, un uzzinājām, kuri ir tie signāli, kas liecina, ka, uzsākot jaunās mācību gaitas, bērns nejūtas komfortabli.

Strijas ir jautājums, kas satrauc daudzas topošās māmiņas, tāpēc meklējām atbildi uz jautājumu, kā rūpēties par savu ādu, lai novērstu to veidošanos.

Vai tu zini, kas ir smieklu joga? Šajā svētdienā kopā ar raidījuma vadītāju Rūtu devāmies to izmēģināt un noskaidrot arī, kāds ir ieguvums no smieklu jogas nodarbībām.

Uzzinājām, kā notiek bērna redzes pārbaude, un cik regulāri pārbaudes jāveic. Tāpat arī speciāliste skaidroja, kas var liecināt, ka bērnam ir redzes problēmas.

TV