04.10. STV: Probiotikas un imunitāte, grāmatu lasīšana, uzkrājums bērna nākotnei

04. Oct 2020, 10:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens Māmiņu Kluba oktobra pirmajā raidījumā! Sveiciens Skolotāju dienā!

Ja no agra rīta jau esat devušies baudīt Latvijas rudeni, kas pamazām iekrāsojas arvien raibāks, izmanto iespēju noskatīties visus Māmiņu Kluba 4.oktobra raidījuma sižetus sev ērtākajā vietā un laikā.

Šodien svinam Skolotāju dienu, tāpēc arī uz lielo interviju aicinājām izglītības aktīvistu un skolas direktoru Ivo Rodi, lai runātu par bērniem, izglītību un sadarbošanos.

Uzzinājām, no kāda vecuma bērniem lasīt priekšā grāmatas un ko darīt, lai bērns grāmatu lasīšanu iemīļotu.

Mēs visi vēlamies nākotnē dzīvot labāk un labāku dzīvi arī novēlam saviem bērniem, tāpēc ir laiks rīkoties! Tikāmies ar speciālistu, kurš stāstīs, kā visgudrāk veidot uzkrājumu nākotnei bērna izglītībai.

Superbēbīte Odeta aug lielāka un ar katru dienu kļūst aizvien aktīvāka, tāpēc mainās arī ikdienas aprūpe, un ierastās autiņbiksītes nomainījušās autiņbiksītes-biksītes. Raidījumā fizioterapeite sniedza ieteikumus, kādai jābūt bērna aprūpei, kad mazais jau sācis līst, rotēt un daudz vairāk kustēties.

Vasaru nomainījis rudens un svarīgi aizdomāties par imunitātes stiprināšanu. Vai zināji, ka liels atbalsts stiprai imunitātei ir probiotikas? No kāda vecuma tās dot bērniņam un kuros gadījumos, vaicājām speciālistam.

Māmiņu Klubs šajā rudenī nācis ar priecīgu ziņu - ir atgriezušās vecāku iemīļotās Māmiņu Kluba Brokastis, kas ik mēnesi topošos un arī jaunos vecākus gaidīs viesos modes un izklaides centrā "Rīga Plaza". Svētdien atskatījāmies, kā mums visiem veicās septembra brokastīs.

TV