“Iekrīti varavīksnē” iesaka Līga Vekmane

“Iekrīti varavīksnē” iesaka Līga Vekmane

30. Apr 2015, 00:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veidojot savu garderobi, gana pareiza izvēle būs pamatvienības izvēlēties mierīgos toņos, bet aksesuāros varam izpausties drosmīgi. Šīs sezonas viena no aktualitātēm, drosmīgajām ir visas varavīksnes nokrāsas vienkopus (Att.2.-4.). Izvēlies somiņu, apavus, matu gumijas, jostas vai pat matu krāsojumu, vai izmanto kā šīs vasaras grimma tendenci! Šai kliedzošajai tendencei pietiek ar askētisku apģērbu komplektu!

 20150428102843-34713.jpg

Att.2-4

Burberī stila trencītis (Att.5.-7.) klasiskajā smilšu tonī vai spilgtajos sezonas toņos- zilā, sarkanā, dzeltenā kā arī trakulīgajiem, piemēram, puķais. Dažadām interesantām detaļām, pogām, ādas elementiem, citas krāsas jostu.  Kas ir būtiski, šosezon jostu sasienam, pat, ja tai ir sprādzīte, kuru korekti aiztaisīt! Dažāda veida trenci atradīsiet veikalos Monton, Oasis, Stockmann.

20150428102903-78617.jpg

Burberry

Un pats galvenais, praktiskā Silk&Milk kleita marsalas un vecrozā krāsu salikumā, nodrošinās ērtu un diskrētu bērna barošanas procesu turpat ballīti neatstājot.

Un šajā visā komplektā galvenais akcents un visu pārējo sastāvdaļu saistelements ir  košo svītru somiņa no DUNELONDON.COM, atrodams Galleria Centrs.

Savukārt lai nodrošinātu sev un citiem rotaļīgu noskaņojumu, izvēlies zaļos balonus!

www.silkandmilk.com “Komplektāciju idejas”.