Ar www.zoombook.lv pārsteidz mīļos Mīlestības mēnesī!

Ar www.zoombook.lv pārsteidz mīļos Mīlestības mēnesī!

21. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meklē īpašu dāvanu saviem mīļajiem svētkos? Varbūt tuvojas dzimšanas diena, vai nepieciešams sagatavot vārdadienas pārsteigumu, vai varbūt - meklē ko īpašu un interesantu Valentīndienai? Ieskaties www.zoombook.lv!

Ikvienā mājā mīt mīlestība, patiesībā - tā ir pilna mīlestības. Pie sienām ir dažādas atmiņas no pirmajiem randiņiem, kāzām vai varbūt medusmēneša. Bērniņa pirmais smaids, pirmie solīši, vai varbūt pat ģimenes selfijs ar laimīgām sejām vienā mazā rāmītī. Mīlestība ir visur! Dalies ar to, sniedz to saviem mīļajiem! Pārsteidz viņus!

Februāris ir mīlestības mēnesis, un te nu pārsteigumi būs īsti vietā!

20160204105105-10989.jpg

Ieskaties, uzzini, ko piedāvā zoombook.lv:

Jā, ir gan pastkartes, gan dāvanu kartes, gan plānotāji, kalendāri un vēl un vēl! Par dažām lietām gribam pastāstīt vairāk!

Kanvas - liks mirdzēt acīm ik dienas

Radi pārsteiguma, prieka mirkļus uzdāvinot kanvu, kurā iemūžināts kāds skaists, īpašs, emocionāls, atmiņu piesātināts mirklis!

Kaut kas nebijis - krāsojamās piezīmju grāmatas

Mīlestība un radošums, tās ir divas viegli savienojamas lietas, jo mīlestība iedvesmo. Veic piezīmes un izkrāso pasauli ap sevi savās sajūtu krāsās. Iepriecini arī savu tuvo un mīļo sirsniņus, parādot, cik ļoti viņus mīli! Uzdāvini ekskluzīvu krāsojamo piezīmju grāmatu!

Tā būs lieliska vieta arī tavām idejām - vari to dāvināt sev un kādam no saviem mīļajiem! Redzēsi, cik daudz lietu ap tevi var izraisīt tevī prieku un sajūmsu! Izmanto to! Liec lietā krāsas un šī būs tava visu laiku interesantākā piezīmju grāmata, no kuras atvadīties negribēsi nekad!

Parasta, bet tomēr īpaša piezīmju grāmata

Jā, vari izveidot arī savu īpašo piezīmju grāmatu ar interesantu titullapu un mīļākajām fotogrāfijām!

Vai plānotāja tev vēl nav?

Nekas nav nokavēts! Tevis izvēlēts vāka dizains, ko vari personalizēt ar tikai pašai nozīmīgu citātu vai varbūt pat atmiņām! Un visu gadu šis plānotājs būs ne tikai tavs palīgs ikdienā, bet arī prieks un acuraugs!

Fotogrāmatas kā labākais prieka mirkļu uzglabātājs

Vai tu vēl pērc speciālos fotoalbumus, kuros ievieto drukātas fotogrāmatas? Hmm, un šo īpašo brīžu ģimenē ir tik daudz, bilžu tik daudz... Kā lai visu veiksmīgāk apvieno, nezaudējot ne bildi? Fotogrāmatā! Jo tur vienā lapā var ielikt daudz vairāk kā vienu bildi, pie tam, iespējams ievietot arī savus komentārus vai kādas interesantas atmiņas! Izmanto to!

Kalendārs īpaši tavai ģimenei

Gads jau sācies, bet tavai ģimenei vēl nav kalendāra? Pārskatiet savu aizgājušo gadu, pavisam noteikti, katrā mēnesī būs bilde, kas konkrēto mēnesi raksturo vislabāk! Bērns pieneņu pļavā, jūs visi - pikojoties sētā, vai arī - lapu grābšanas sacensībās! Izvēlies bildes katram mēnesim un radi savu īpašo kalendāru!

Izgrezno savu mīļo mājas un sirdis!

Izmanto atlaidi: 40% atlaide visām Kanvām un Krāsojamām grāmatām!

Piedāvājums strādā automātiski līdz 2016 02 21 24:00

www.zoombook.lv

 

20160204105113-55565.jpg

sandux sandux 22. Feb 2016, 20:35 gitamu

Uzraksti, vai viss ok. Viņu telefons un epasts neatbild.

sandux sandux 20. Feb 2016, 22:41

Vai tas ir normāli, ka plānotājs atnāca lietuviešu valodā?