VIDEO: Bērnudārza audzinātājs- vīrietis! Neparasta,bet reāla pieredze!

25. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās izglītība spēlē ļoti lielu lomu, taču ne tikai zināšanu līmenī, ir svarīgi, lai bērni apgūtu dzīves prasmes, būtu emocionāli droši un noturīgi, tāpēc tas, kādā bērnudārzā mūsu mazais ies, ir nopietns lēmums.

Jau kādu laiku savas durvis Rīgā ir vērusi starptautiskā privātā pirmsskola "Six Senses", kurā skolotāji lielu uzmanību pievērš tam, kā bērni attīstās emocionāli. Praksē tiek pielietotas zināšanas par savstarpējām attiecībām, par to kā komunicēt vienam ar otru, kā veidot draudzīgas un atklātas attiecības, kā izpaust savas sajūtas un domas. Tāpat intereanti ir tas, ka šajā pirmsskolā ikdienas sarunas un mācības norit angļu valodā. Taču tā kā skolotāji, kuri darbojas ikdienā ar bērniem, ir no Latvijas un runā arī latviski un krieviski, reizēm mazie tiek uzrunāti viņu dzimtajā valodā, lai labāk saprastu, kas notiek, taču jāsaka, ka angļu valodu bērni apgūst ļoti ātri.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, ar ko no citām pirmsskolām Latvijā, atšķiras starptautiskā privātā pirmsskola "Six Senses",
  • satiec šīs pirmsskolas skolotāju - vīrieti vārdā Bence un uzzini, ko viņš domā par skolotājiem - vīriešiem un kāda ir viņa pieredze šajā darbā
  • satiec arī citus pirmsskolas "Six Senses" skolotājus un uzzini, kādas iespējas šī pirmsskola bērniem piedāvā

Būsim atvērtāki tam, kas notiek pasaulē, radīsim ispēju saviem bērniem apgūt patiesi labu izglītību un ikdienā uzturēties vidē, kas ir bērniem draudzīga un attīstoša, jo pirmie bērna dzīves gadi ir tie, kas nostiprina mazajos saprašanu par dzīvi kopumā.

Māmiņu Klubs