TV flmēšanās: meklējam bērnu, kurš šogad uzsāks skolas gaitas!

TV flmēšanās: meklējam bērnu, kurš šogad uzsāks skolas gaitas!

12. Apr 2017, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Mammas,

šoreiz vēlamies uzrunāt mammas, kuru bērni ir pirmsskolas vecumā un šajā rudenī plāno uzsākt skolas gaitas. Mums padomā ir TV stāsts par to, kā zināt, ka bērns ir gatavs skolai, kas viņam patiesi no prasītā ir jāzina un ko darīt, ja viņš to nezina vai neprot, tāpat mūs interesē vecāku domas par to vai bērnam būtu jāuzsāk skolas gaitas 6 vai 7 gadu vecumā. Tāpēc meklējam atsaucīgas mammas un viņu pirmsskolniekus, vēlamies jūs satikt filmēšanā Māmiņu klubā, kur jūs dalītos savās pārdomās. Filmēšanā jāpiedalās kopā ar bērnu, kurš arī varētu pastāstīt, kāpēc viņš labprāt dosies uz skolu vai gluži pretēji – vēl vienu gadu mācīsies pirmsskolas izglītības iestādē.

Filmēšana paredzēta Māmiņu kluba studijā pēc Lieldienu brīvdienām, aizņems aptuveni 30-45 minūtes.

Par piedalīšanos sižetā dāvināsim iespēju doties uz lekciju Māmiņu kluba Vecāku skolā, kuras laikā būs iespēja uzzināt – kā saprast, ka bērns ir gatavs skolai, vai bērnam ir jāprot lasīt un rakstīt, kā novērtēt bērna prasmes, ko darīt, ja bērns nepareizi veido skaņas – vai tas var traucēt mācību procesā, kas notiek, ja bērns dodas uz skolu, taču viņš šim notikumam nav gatavs.

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet telefona numuru, lai varu ar jums sazināties, kā arī pastāstiet pāris vārdos jūsu domu – bērns dosies uz skolu vai nē, kā arī to, cik bērnam ir gadu.

Uz drīzu tikšanos filmēšanas laukumā!