Pirmā nedēļa bērnudārzā- viss pēc pilnas programmas (apslimt esam paspējuši, kā arī labas lietas izdarīt)

Pirmā nedēļa bērnudārzā- viss pēc pilnas programmas (apslimt esam paspējuši, kā arī labas lietas izdarīt)

06. Sep 2013, 09:05 liigad liigad

Nu ko nedēļas pēdējā darba diena klāt. Mums tā pienākusi ar pusgulētu nakti, jo Laurim nemanot piezadzies klepus, kas ir no mazliet apsārtušā kakla, ko konstatēju šorīt. Tad nu informējām audzinātāju, ka šodien bērnudārzā neieradīsiemies, jo ir neliels klepus, bet tā, kā brīvdienās daudz darāmā splānosts, labāk Lauri atstāju mājās, lai viss neaiziet vēl tālāk. Nodevu mammai instukcijas, lai kaklā papūš Faringo Spray!

Par pārējo nedēļu bērnudārzā jāsaka, ka gāja ļoti labi. Visas ēdienreizes visu apēda neko neatstājot uz šķīvja, kas mani protams ļoti priecē.

Ar gulēšanu gan ir tā jā pirmdien un otrdien no pusdienas laika gulēšanas Lauris bija jāceļ, tad jau trešdien uz cetrudien audzinātāja teica, ka bērns guļ tikai stundu. Kaut gan es domāju, ka tas ir pieteikami ēnmot vērā, ka mājās prakstiski vispār negulēja.

Ja runājam par podiņalietām, tad audzinātājas vairs nesatraucas, jo Lauris pat neko neprasot pats aiziet visu izdara un pēc tam aiziet pie auklītes pasaka, ka podiņš ir pilns. Jāsaka, ka Lauris dažiem 3gadniekiem (puikām) jau šo to iemācījis, jo audzinātaja saka, ka viens tētis atvedot bērnu satraucās, ka puika mājās pasācis čurāt stāvus un mājās neviens to viņam nav mācijis.

 

Protams esmu arī saņēmusi jau rēķinu par ēdināšanu šim mēnesim, kas sastāda Ls 29,40Ls par visām darba dienām. Tad nu apzinīgi to jau esmu apmaksājusi. Tā kā šodien bērnudārzu neapmeklējam, tad oktobrī es saņemšu mazāku rēķinu.

Vēl viena lieta, ko šonedēļ esmu izdarījusi tikusi vaļā no mantām, ar kurām Lauris nekad nav spēlējies. Tad šīs mantas nonāca bērnudārzā un audzinātājas bija tiešām priecīgas, jo tā diena tika pavadīta bērniem iepazīstot jaunās mantas, kas bija sakrautas divos lielajos maisos, tad nu bērni esot bijuši krietni aizņemti krāmējot ārā jaunās mantas.

Lūk tā mums bērnudārzā pagājusi pirmā nedēļa.

Jauku jums nedēļas nogali un sirsnīgu Tēvu dienu!

20121128173408-44521.jpg

www.bernuenureze.lv